MAKE UP

Kim Kardashian na modnu reviju došla bez make upa!

Predivna i bez šminke
kim kardashian
K
im Kardashian poznata je po nošenju velike količine make upa i konturiranju kojeg je proslavila, a bez šminke se ne pojavljuje često. Za reviju brenda Balenciaga na pariškom Fashion Weeku Kim je došla u potpunosti bez make upa!

Kraljica konturiranja u prvom redu Balenciaga revije ponosno je sjedila bez imalo šminke. Na društvenim mrežama je rekla kako se osjeća odlično bez šminke i super joj je jer nije provela sate prije revije šminkajući se. Moramo priznati kako Kim izgleda odlično i bez make upa! Iako ima sjajilo i ekstenzije trepavica ten joj izgleda odlično!

kim kardashian

 Iako je Kim prošla puno estetskih operacija i znamo kako stalno ide na različite skupe tretmane njege kože, to ne jamči da ima lijep ten, a zaista je s ovim no make up lookom izgledala besprijekorno i samo pokazala kako joj tona pudera i kontura zapravo ne treba. Glasamo za to da se Kim češće pojavljuje u ovakvom izdanju! Naravno, mi sami obožavamo šminku i ne bi je se mogli u potpunosti odreći, ali zašto se povremeno ne opustiti i furati no make up look?

T.K.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 03.10.2016. u 11:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p