MAKE UP

Klasika koja ne blijedi

Poznate Hrvatice ne mogu bez crvenog ruža

U posljednjih nekoliko mjeseci primijetili smo jedan mini-trend među Hrvaticama- ljubav prema crvenom ružu. Ruku na srce, teško im je zamjeriti jer upravo crveni ruž je jedan od najefektnijih, ali i najjednostavnijih načina za podizanje kombinacije koju nosimo.

Jedna od onih koja je prva prihvatila ovaj trend je Nevena Rendeli koja nema ništa protiv klasične crvene nijanse, ali ni protiv trendovske koraljne boje koja njoj kao plavuši izvrsno pristaje.

Nevena Rendeli

Nina Badrić je poznata po svojim ženstvenim i klasičnim kombinacijama, pa je sasvim logično da je njen odabir veoma često upravo crveni ruž. Ona daje prednost klasičnim nijansama koje uvijek djeluju profinjeno, pogotovo ako su savršeno nanesene kao što je slučaj kod Nine.

Nina Badrić

Klasičnim nijansama nisu mogle odoljeti niti Tatjana Jurić, Ida Prester i Lejla Šehović, koje vjernog ženskog pratioca kombiniraju s crnim komadima poput male crne haljine i kombinezona. Voditeljica Edita Misirić crveni ruž voli u kombinaciju s bijelom bluzom- još jednim bazičnim elementom ženske garderobe s kojim je teško pogriješiti.

Lejla Filipović

Nešto hrabrije su fotografkinja Mare Milin kojoj je omiljeni ruž boje fuksije s crvenkastim podtonom, ali i mlada dizajnerica Anamarija Asanović koja nosi ruž ciglaste nijanse. Judita Franković se kao najhrabrija među ovim damama odlučila za gotovo neonski narančastu nijansu.

Judita Franković

Borina Kopčić

foto: Pixell, Jelena Balić, Promo

Objavljeno: 26.05.2011. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p