MAKE UP

Koji je najbolji trik za detoksikaciju?

Napitak koji obožavaju zvijezde

 
Godišnji odmori se već naveliko planiraju, shopping pripreme za ljetovanje su u velikim planovima, još samo morate vaše tijelo dovesti na zavidnu razinu. Očistite vaše tijelo od toksina i pripremite dobru bazu za vježbanje.
 
Jednostavan i najjeftiniji način za detoksikaciju je ispijanje velike količine vode. Svi znamo da dnevno moramo piti barem 8 čaša vode, no rijetki su koji to zaista i rade. Najčešći razlog je njen okus koji u biti ne postoji. Priskočite jednostavnom triku kako da popijete potrebnu količinu vode i ubrzate proces detoksikacije.

U 2 L vode narežite 1 mali svježi krastavac, narežite 1 limun (ili polovicu iscijedite, a polovicu narežite na ploške) i prema želji dodajte nekoliko listića mente. Ostavite da odleži barem 1 sat. Krastavac pospješuje proces hidratizacije i ima protuupalna svojstva. Limun čisti tijelo i alkalizira ga dok metvica smiruje želudac i pomaže u probavi. Ove sastojke možete koristiti i nekoliko dana. Brojne hollywoodske zvijezde započinju svoj dan upravo ovim napitkom koji čini čuda za vaš organizam i ten.
 

Ana Jerneić
Objavljeno: 29.06.2014. u 10:43
Tagovi: beauty savjeti

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p