MAKE UP

Koji make up proizvod često podcjenjujemo?

…A radi sjajne stvari na našem licu!
pat mcgrath 
Ako znate nešto o teoriji make upa, sigurno ste čuli za Pat McGrath, vizažističku legendu, koju je čak i Vogue proglasio najutjecajnijom make up artisticom na svijetu.

Make up genijalka koja je radila na najprestižnijim projektima diljem svijeta, podijelila je koje zrnce beauty mudrosti u intervjuu za Vogue i pritom izjavila da je proizvod koji često preskačemo (i time radimo veliku pogrešku, naravno) - rumenilo! Vjerovali ili ne, Pat smatra da je tajna dobrog make upa koji će nas instantno osvježiti i skinuti s naših neispavanih lica koju godinicu upravo dobra aplikacija mrvice boje na vrhove jagodica.
 
makeup
“Proizvod koji žene često podcjenjuju svakako je rumenilo. To je ujedno i najjednostavniji način da postignete iluziju visokih jagodičnih kostiju za kojima svi žudimo. Kremasta rumenila su vrlo svestrana pa ih u backstageu često koristimo na jagodicama i sljepoočnicama, a nerijetko i na bradi i čelu, radeći s njime gotovo kao s bronzerom kako bismo dali živost umornoj koži”
, poručila je u intervjuu za Vogue kojeg u potpunosti možete pročitati ovdje.

Znači li to da će svaka tekstura, nijansa i razina pigmentacije biti idealna za prakticiranje ovog savjeta? Naravno da ne. Kako biste naučili kako dobro nanijeti rumenilo i time izbjeći katastrofu, pročitajte naše savjete ovdje.

J.S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 11.08.2015. u 10:21

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p