MAKE UP

Konturiranje kakvo još niste vidjeli

Jeste li čuli za clown contouring?
makeup 
U moru neobičnih beauty trendova koji su se pojavili u posljednjih mjesec dana, jedan se ističe svojom neobičnom tehnikom i količinom korištenog make upa. Radi se o tzv. clown contouringu, odnosno “klaunovskom konturiranju”.

Clown contouring nije posebno revolucionarna, pa čak niti nova tehnika konturiranja, kako je to istaknuo poznati vizažist i Youtube zvijezda, Wayne Goss, no u posljednjih je nekoliko dana popularizirana kad je video vizažistice Belle DeLune postao viralan. U njemu, Bella pokazuje gdje točno nanositi puder, highligher, rumenilo i proizvod za konturiranje kako bi se postigao ovaj efekt. Tehnika je najsličnija slikanju po licu, kao da želimo naslikati lice klauna - po čemu je i dobila ime, a zatim se vlažnom beauty blender spužvicom proizvodi blendaju u kožu.

Konačni učinak, ako se dobro napravi, na videu uistinu izgleda sjajno, no ne možemo ne primijetiti kako se ljeto i velike temperature najvjerojatnije ne bi najbolje slagale s ovolikom količinom kremastih proizvoda, a upitno je i kako bi ovolika količina proizvoda izgledala uživo na licu. Pogledajte kako napraviti klaunovsko konturiranje pogledajte i donesite sami svoj sud o ovoj make up tehnici:


J.S.
Foto: Youtube Screenshot
Objavljeno: 05.07.2015. u 09:49

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p