MAKE UP

Kremasta rumenila

Ili ih volite ili ih mrzite!

Čak i ako ste oduvijek bili opsjednuti rumenilima, većinu žena, kremasta rumenila plaše. Ali dolaskom ljeta, sezone vrućine i znoja, kremasta rumenila opet se nameću kao br.1. prvenstveno jer su postojana, a često imaju i cooling efekt. 


Avonov Be Blushed
je gelasto rumenilo koje dolazi u osam različitih nijansi. Lako se blenda, ali to mu je ujedno i glavni problem jer se predobro blenda, a slabo je pigmentirano pa na licu nakon nekog vremena nema ni traga rumenilu. Bobbi Brown Sheer Color Cheek Tint dolazi u šest nijansi, koje na licu ostaju cijeli dan, dajući prirodno rumen izgled. Mana mu je teže razmazivanje. Posljednje je Nars Multiple koji izgleda poput Empire State Buildinga naspram preostala dva. 12 nijansi nudi za svakoga ponešto, počevši od predivne duboke brončane do kultne Orgasm nijanse oplemenjenih laganim shimmerom.


Kremasta rumenila idealna su za ljeto, ali samo ako imate suho lice. Masniji ten ne podnosi kremasta rumenila, jer su napravljena na uljnoj bazi te stoga već nakon kraćeg vremena mogu postati obojane masne mrlje na licu. Isto tako, nanošenje ovog rumenila zahtijeva određenu dozu iskustva i prakse, jer se ponaša kao podloga- ne možete ga vječno razmazivati. Dakle, za ljeto ih koristite ako imate suhu kožu, a ostatak godine, bez obzira na sve, samo ako ga znate pravilno nanijeti.

 

(Borina Kopčić)

Objavljeno: 28.06.2009. u 14:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p