MAKE UP

Kultni make up proizvodi koje svaka žena mora probati

Ove proizvode žene obožavaju već godinama
lipstick 
Određeni make up proizvodi s vremenom neprimjetno iščeznu s polica dućana, a neki opstaju godinama - bez obzira na promjene unutar dotičnog branda, bez obzira na visoku cijenu i bez obzira na konkurentne proizvode koje drugi brandovi lansiraju doslovno svakodnevno.

Magične formule koje magično odgovaraju milijunima žena diljem svijeta učinili su ih popularnima i dali im status proizvoda na koje se uvijek možemo osloniti. A to je bitno, zar ne? Kad imamo važni sastanak, prvi spoj, kad želimo nekoga impresionirati ili u sjećanju nostalgično ovjekovječiti najposebniji dan u našem životu, svakoj od nas je bitno imati Onaj proizvod uz sebe - savršenu bočicu pudera, savršenu paletu sjenila ili ruž koji nam daje samopouzdanje da postignemo sve što smo taj dan naumile.
 
macM.A.C. Ruby Woo ruž s razlogom vole mnoge žene diljem svijeta

Postoji razlog zašto neke proizvode volimo godinama, pa i desetljećima, i to nije samo dobar marketing. Mi kao kupci svojim kupovinama iz dana u dan validiramo iznova iste proizvode, potvrđujemo kompanijama što volimo, u čemu uživamo i što nas čini da se osjećamo lijepima. Kompanije ne nameću samo trendove u ljepoti, već i osluškuju naše potrebe pa nije neobično da se među kultnim proizvodima najčešće nalaze oni koji nas čine klasično lijepim ruževima. Pogledajte naš odabir kultnih beauty proizvoda s kojima svaka žena mora zablistati barem jednom u životu.

J. S.
Foto: Pinterest, PR
Objavljeno: 22.04.2015. u 15:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p