MAKE UP

Kylie Jenner optužena za kopiranje?

Sporna nova paleta sjenila

kylie jenner kozmetika

Trendseterica Kylie Jenner ponovno se našla u žiži zbivanja nakon što je primijećeno da je njena novo lansirana i već rasprodana paleta sjenila zapravo identična kao nova paleta poznate blogerice Shaaanxo.

Kylie je u beauty svijetu postala poznata zbog svoje linije ruževa koji se rasprodaju u rekordnom roku i za njih je već bila optužena za kopiju jer je jedna blogerica primijetila da je sastav njenih ruževa identičan sastavu jednog drugog brenda koji ih prodaje po značajno nižoj cijeni. Instagram i twitter zajednica nakon lansiranja nove Kyliene The Bronze palete zemljanih i brončanih tonova digla se na noge zbog izrazite sličnosti njenih sjenila s paletom blogerice Shaaanxo. 
 
shaaanxo
 
Novozelandska blogerica Shannon Harris prije nekoliko tjedana lansirala je set paleta koji se sastoji od jedne palete sjenila i druge palete ruževa za usne. Palete je napravila u suradnji s brendom bh cosmetics koji i inače radi kozmetiku u suradnji s poznatim beauty blogerima. Jučer je novu paletu sjenila lansirala Kylie Jenner i korisnici društvenih mreža odmah su primijetili da njena paleta izgleda gotovo identično kao i od Shaaanxo. Ne samo da su sjenila identičnih boja, nego je i ambalaža gotovo ista, samo piše drugo ime, na jednoj Kylie, a na drugoj Shaaanxo.

kylie jenner kozmetika  
Pogledajte fotografije i prosudite sami. Nećemo odmah napadati Kylie jer sigurno nije sudjelovala u svim koracima proizvodnje palete i vjerujemo da nije znala da će biti kopija. Postavlja se pitanje je li joj brend bh cosmetics izradio tu paletu, a ako su oni pravi proizvođači, zaista nije u redu od njih da su joj napravili identičnu kao već nekome prije. Što se tiče cijena, i tu je situacija zanimljiva. Kyliena paleta košta 42$ i već je rasprodana, dok onu od Shaaanxo možete kupiti po cijeni od 22$, a uz nju dobijete još i paletu ruževa. Trenutno je Shaaanxo paleta snižena na 11$ pa je razlika u cijeni između njene i Kyliene zaista velika! Ako se zaista radi o istoj paleti sjenila koja je po nesniženoj cijeni gotovo dvostruko jeftinija, postavlja se pitanje kupujemo li zaista samo ime?

kylie jenner kozmetika 
T.K.
Foto Instagram i PR
Objavljeno: 27.07.2016. u 11:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p