MAKE UP

Ljetne beauty navike kojih ćete se držati cijele godine

Rituali koje ćete obožavati!Zadnji neslužbeni dan ljeta polako je iza nas i naše srce je sve tužnije zbog toga. Dok ćemo govoriti zbogom ljetu, ne moramo se odreći nekih navika koje smo stekli zadnjih mjeseci. Ljeti je sve nekako jednostavnije zbog čega lakše stečemo navike, pa ih nema smisla samo tako izbaciti iz rutine!

Toliko smo se trudili redovito mazati kožu s preparatima za njegu i držali je hidratiziranom, da nema smisla sada prestati s tom navikom. Pogotovo u hladnim mjesecima kada ona žudi za hidratacijom. Znamo da ste uglavnom u trapericama i da vam noge više nisu u prvom planu, ali nemojte izgubiti ovu naviku.

Krema za sunčanje, upitate li dermatologe, nije samo sezonski proizvod. Sunca, a time i štetnih UV zračenja ima cijele godine. Baš kao što se na skijanju štitite od sunca, istu stvar napravite u gradu. Uvedite naviku gledanja vremenske prognoze i ako je najavljen bilo koji trag sunca, zaštite se.

Valovi u kosi su bili apsolutni hit. Da se ispravim, valovi u kosi još su uvijek ‘it frizura’, koju svakako želite nastaviti nositi i ove jeseni. Nabavite svoj slani sprej ili se poigrajte s nekim od DIY recepata, jer ovo je najjednostavnija frizura koja će vam držati danima.

Bronzere uvijek vežemo uz ljetne proizvode, iako su oni stanovnici naše kozmetičke torbice cijele godine. Zamijenite bronzer sa sjajnim česticama onim mat i dajte vašem licu lagane konture i suptilnu toplinu.

Budite jednostavni. Make up rutina koju imamo ljeti vrlo je jednostavna, jer smo stalno u žurbi. Nevjerojatno je koliko promjene na licu može napraviti malo korektora, rumenila, maskare i omiljenog ruža. Držite se ljetne rutine šminkanja tijekom cijele godine!

Ana Jerneić
Objavljeno: 10.09.2014. u 14:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p