MAKE UP

Make up ideje za vikend

Inspiraciju pronalazimo u vječnoj klasici

Bilo da ste u šminkanju savladali sve što se savladati može ili pak s make up-om niste na 'ti', vrlo je vjerojatno da ponekad prolazite kroz periode konstantno istih boja i poteza.

Iz spomenutog razloga, dobro je podsjetiti se tu i tamo na neke klasične, no možda zaboravljene boje ili načina šminkanja. Kako nam vikend donosi nekoliko blagodati od kojih je višak vremena zasigurno svima jedan od najdražih, odlučili smo se inspirirati klasičnim make up-om kojeg bismo mogli iskoristiti za subotnji izlazak ili pak nedjeljni ručak. Ako vas smjeliji izgled koji smo vam predstavljali u zadnje vrijeme i ne interesira previše, možda je upravo dobra stara klasika ono što vam treba.

Za spomenutu inspiraciju zavirili smo ponovno na adresu Robin Black, čijim se blogom 'Beauty is boring' inspiriramo na dnevnoj bazi. Suptilan make up, prirodni tonovi i sofisticiranost ono je što nas je privuklo na odabranim fotografijama. Svjež i moderan izgled postići ćete kombiniranjem toplih zemljanih ili sivih tonova na kapcima, malom dozom rumenila na obrazima i neutralnim sjajem za usne. Za malo glamurozniji izgled, umjesto sjajila za usne koristite klasičan crveni ruž. Neodoljiv i uvijek aktualan make up ne zahtijeva mnogo truda, a efekt koji ostvaruje je uvijek na razini.

 

Matea Martek

photos: Robin Black

 

Objavljeno: 25.01.2014. u 14:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p