MAKE UP

Make up-om prekrijte tragove umora

Savjeti za brzu make up transformaciju
fashion.hr
 
Zadnji su tjedni u godini i napetost na poslu raste, a sve što vi želite je opustiti se nakon posla. Opcija da nakon posla odete doma i uredite se, ne dolazi u obzir. U svojoj torbici bi uvijek morale imati proizvode koji će vam pomoći zakamuflirati naporan dan na poslu. 
 
Mnoge žene imaju manu nagomilavanja ruževa u torbici. Niste se ni okrenule, a u torbici se nalazi 10-ak ruževa. Umjesto s ruževima, svoju tranfromaciju započnite s matirajućim listićima za lice. Višak sebuma koji tokom dana izbije na površinu lica prvi će odati vaš umor i naporan tempo života. Matirajući listići uklanjanju višak sebuma s lica, bez da uklone make up.
 
Korektor je neizostavan dio svake torbice. Za brze promjene na licu treba vam korektor lagane teksture koji se nježno stapa s kožom. Naime, ujutro dok se uređujete za posao, prije šminke na lice nanesete kremu, no na poslu nemate luksuz skidanja i ponovog nanošenja šminke. Upravo zbog toga korektor mora biti polutekuće teksture ne bi li ga lakše razmazali na licu. Gusti korektor će se samo uvući u borice oko očiju i naglasiti umor, zbog čega on nikako nije dobar izbor.
 
fashion.hr
Dobra maskara je sve što vam treba kada su oči u pitanju. Ne zamarajte se sjenilima kada možete biti zapažene samo s maskarom na očima. Maskare za volumen vaš su najbolji prijatelj i jednu uvijek imajte sa sobom u torbici. Ne zaboravite naglasiti i gornje i donje trepavice.
 
Mi obožavamo multifunkcionalne proizvode. Kremasta rumenila praktična su za nošenje, s njima nemate straha da će vam se proizvod rasuti po torbici, a možete ga nanijeti na usne i na obraze.
 
Ostane li vam još koja minuta vremena za šminkanje, istaknite konture lica bronzerom, a lice osvježite highlighterom. Sitni shimmer na obrazima dati će vašem licu potrebnu svježinu i probuditi vas, a ukoliko ga nanesete na unutarnji kut oka, izgledat ćete odmoreno.
 
Ne zaboravite na frizuru. U svojoj torbici uvijek nosite mali putni lak za kosu kojim ćete osvježiti i stilizirati svoju kosu, a ujedno i smanjiti elektricitet na vašoj kosi ukoliko se pojavi. 
 
Ana Jerneić
Objavljeno: 27.11.2014. u 18:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p