MAKE UP

Make up proizvodi bez kojih ne možemo ove jeseni

Puderi, rumenila i kistovi iz kolekcije LOOK BY BIPA
Nakon što smo ovog ljeta kožu uglavnom štedili od šminke i suvišnih make up proizvoda, dolazak hladnijih dana ponovno označava ulazak dekorativne kozmetike u naš život. Pritom najveću pažnju posvećujemo dobroj podlozi, bez koje niti jedan make up stil ne bi bio potpun. Korektori, puderi, rumenila i kistovi dio su instrumenata kojima volimo pripremati lice, a idealne proizvode po pristupačnim cijenama našli smo u popularnoj make up liniji LOOK BY BIPA, koju možete pronaći u svim BIPA-inim prodavaonicama.

LOOK BY BIPA Powder Finish puder u stiku jest korektor koji će vam odlično poslužiti za kvalitetno prekrivanje svih nedostataka na licu. Korektor ima solidnu prekrivnu moć, a nanosi se vrlo jednostavno i brzo te se savršeno stapa s kožom. Pakiranje je također vrlo praktično te ćete ga moći ponijeti sa sobom u torbi i koristiti po potrebi. Cijena Powder Finish pudera u stiku iznosi 24,90 kuna.

LOOK BY BIPA ALL DAY LONG tekući je puder iz uvijek aktualne BIPA-ine ponude. Karakterizira ga kremasta tekstura, koja lijepo prianja uz lice i u dodiru s kožom stvara mat efekt. Ova podloga dermatološki je ispitana te je namijenjena svim tipovima kože. Tekući puder ima odličnu prekrivnu moć i licu daje svjež izgled tijekom cijelog dana, a njegova cijena iznosi 29,90 kuna.

Ako svom osunčanome tenu želite produljiti vijek trajanja, savjetujemo vam da investirate u LOOK BY BIPA brončani puder, kojim ćete postići prirodan i suncem okupan izgled kože. Čak i ako se ovog ljeta niste izlagali sunčevim zrakama, ovaj bronzer dat će vam iluziju zdravog i blago tamnog tena. Kompaktna kutijica s brončanim puderom može se kupiti po cijeni od 27,90 kuna.

LOOK BY BIPA rumenilo osigurava blistave i ujednačeno naglašene obraze, a kompletno lica dobiva na svježini i živosti. Pronaći ga možete na policama BIPA-e u širokom rasponu nijansi, počevši od prirodnih i zemljanih pa sve do roskastih i koraljnih tonova. Cijena ovog rumenila iznosi 26,90 kuna.

LOOK BY BIPA kabuki kist slovi za jedan od omiljenih make up proizvoda na našoj beauty sceni. Prepoznat ćete ga po efektnoj kombinaciji bijele i ružičaste boje, a vrlo rado kupiti i koristiti za nanošenje pudera u kamenu i prahu. Ovaj kabuki kist ima gustu i mekanu četkicu zaobljenog vrha, koja će vašem licu dati besprijekoran završni dojam. Za 34,90 kuna dobivate idealni omjer cijene i kvalitete.


H.B.
Photo: LOOK BY BIPA

 

Objavljeno: 27.08.2013. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p