MAKE UP

Make up stil tjedna: Keira Knightley

Britanska glumica zasjala u maniri prave retro dame
Voljeli ju ili ne, Keira Knightley definitvno je jedna od onih glumica koja nas na crvenom tepihu zna podsjetiti kako izgleda prava zvijezda. Na londonskoj premijeri svog filma "Opasna metoda", nježna britanska glumica uspjela je osigurati sve poglede na svojoj romantičnoj pojavi, a osim Burberry haljinom boje trule višnje, Keira je posebno oduševila besprijekornim make upom, koji je u jedno uklopio brojne proljetno-ljetne beauty trendove.


Za prekrasan make up zaslužna je vizažistica Zoe Taylor, koja se odlučila za smokey-eye, pune obrve i putene, blijedo ružičaste usne. Vrlo popularan retro look, Zoe je odlučila interpretirati na vlastiti način pa se tako, umjesto jakih valova u kosi i tradicionalno crvenih usana, odlučila za mekše valove i jaki smokey-eye. Iako je Keirin ten sam po sebi besprijekoran, za izražajan make up stil poput ovog, bilo je potrebno stvoriti savršeno zaglađenu podlogu u neutralnoj nijansi, kako bi look ostao pročišćen i svjež.

Glavni naglasak stavljen je na guste i pune obrve, kakvima se Keira i inače može pohvaliti, dok je za savršen smokey-eye korišteno tamno smeđe sjenilo, crna olovka, kojom je obrubljen unutarnji rub kapka, te crni tuš, izvučen uz liniju gornjeg kapka. Posebno dramatičan efekt pogledu su dale bogate umjetne trepavice, dodatno naglašene crnom maskarom. Mrvica highlightera boje šampanjca stavljena je u kutove oka, na vrhove jagodica obraza te duž kosti obrve, dok su obrazima i usnama dašak boje dale nježno ružičaste nijanse rumenila i ruža. Za ovaj look preporučamo iduće proizvode:

 

1. Laura Mercier Moisture Supreme Foundation, 301kn

2. Benefit Watt's Up! Soft-focus Highlighter For Face, 180kn

3. Yves Saint Laurent Blush Variation, cca 282kn

4. Estee Lauder Signature Hydra Lustre Lipstick, cca 174kn

5. Chanel Le Crayon Kohl Intense Eye Pencil, cca 180 kn

6. CHANEL Le Sourcil de Chanel Perfect Brows, cca 374kn

7. Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad, 228kn

8. Urban Decay Urban Lash Kit, 180kn

9. MAC Mascara X, 128kn

 


H.B.
Photo: Profimedia, Nordstrom

Objavljeno: 02.02.2012. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p