MAKE UP

Make up trendovi s hrvatskih modnih pista

Donosimo sugestije domaćih stručnjaka s Perwoll FASHION.HR-a

Ovosezonski Perwoll FASHION.HR poslužio je kao idealna prilika da iz prve ruke saznamo trendove kojima ćemo se priklanjati u narednoj sezoni - što u odjeći, a što u make upu. Nakon što smo vam danas predstavili modne sugestije naših talentiranih dizajnera, red je došao na seciranje rada vrijednih make up artista i vizažista, koji su predvođeni timom Illamasqua Hrvatska u backstageu revija definirali neke od vodećih make up trendova sezone. Dobra je vijest da ćete većinu njih moći kreirati bez pomoći stručnjaka, stoga nastavite dalje i provjerite koje kozmetičke diktate biste mogle uklopiti u svoju svakodnevnu beauty rutinu.

METALIK EFEKTI NA OČIMA

Branka Donassy

Ivica Klarić

Sjajne i presijavajuće teksture metala ove se godine nose na očima, baš kao što su nam to pokazali naši Perwoll FASHION.HR modeli, ali i dizajneri i vizažisti koji su ovim moćnim i pomalo plemenitim make upom odlučili upotpuniti odjevne kolekcije. Aleksandra Dojčinović, Branka Donassy, Ivica Klarić i Ivica Skoko, dizajneri su kojima je zajedničko da su se odlučili za metalik akcent na kapcima, koji je dovoljno svestran da se nosi sam, ali i s nekim drugim naglaskom, primjerice na usnama. 

 

ANDROGENI MAKE UP

Marija Kulušić

Silvio Ivkić

Androgenost na modnoj pisti, kada je make up u pitanju, bila je rezervirana za revije mladih LIFT-ovaca, Marije Kulušić i Silvija Ivkića. Marija je akcent stavila na minimalizam, tankim i blijedim tenovima bez specifičnih naglasaka, dok je Silvio poželio da element crvene boje, koju su njegovi modeli prošle sezone nosili na usnama, ovog puta bude preseljen na oči, i to u obliku crvene linije, iscrtane unutar donjeg kapka. Ostatak lica je, očekivano, bio prozračan i nenaglašen. 

 

NARANČASTI RUŽ

Ana Maria Ricov

Aleksandra Dojčinović

Ivica Skoko

Pitate li bilo kojeg vizažista koji je najveći make up trend na svjetskoj beauty sceni, većina njih će se ove sezone složiti da je to narančasti ruž. Ova vibrantna nijansa zavladala je i backstageom Perwoll FASHION.HR-a, a na svojim usnama nosili su je modeli Aleksandre Dojčinović, Ana Marije Ricov i Ivice Skoke. Narančasti ruž odlično izgleda sam za sebe ili u kombinaciji sa suptilnim zemljanim/metalik smokey eyem. 

 

NJEŽNO RUŽIČASTI MAKE UP

eNVy room

Martina Felja

Robert Sever

Kada su u pitanju boje, uz narančastu su sveprisutni tonovi ružičaste boje, koji su na licima modela odavali dojam nevjerojatne svježine i nježnosti. Ružičasti make up savršeno je pratio romantiku kolekcija eNVy rooma i Ivice Skoke, retro glamur Roberta Severa i trendovsku ženstvenost Martine Felje. Odaberete li dovoljno nježnu ružičastu boju, moći ćete je nositi posvuda; na kapcima, jagodicama obraza i usnama.

 

OTKAČENI MAKE UP

Marina Design

BiteMyStyle by Zoran Aragović

Iako ove make up stilove vjerojatno nećete nositi na dnevnoj bazi, smatramo nužnim izdvojiti najotkačenija make up rješenja Perwoll FASHION.HR-a - ona s revija Marine Obradović i Zorana Aragovića. Marina Design oduševila nas je upotrebom bijelog tuša na kapcima i maštovito našminkanim ombre usnama, dok je Zoran Aragović faktor iznenađenja priredio u vidu jarkog make upa na očima, upotpunjenog glamuroznim Swarovski kristalima. 

 

H.B.

make up: Illamasqua Hrvatska

photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 02.04.2014. u 12:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p