MAKE UP

Make up za blijedi ten

Kako istaknuti ono najbolje?

Bez obzira na to mrzite li svoj blijedi ten ili ga obožavate i pomno čuvate od sunca i solarija- zaglavili ste s onim što vam je priroda dala. Prirodnu boju tena nemoguće je promijeniti na duge staze bez da izgledate kao Michael Jackson ili neka od karikatura hrvatske trash scene (znate na koga sve mislimo). Blijedi ten djeluje aristokratski i uglađeno, pa je možda vrijeme da ga naučite dodatno istaknuti.

I među celebiscama ima blijedih cura, pa ako tražite savršen smokey look ugledajte se na Taylor Momsen prije rakun faze i koristite ne samo crno nego i plava i ljubičasta sjenila koja savršeno pristaju uz nude usne. Ako vam je Taylor i dalje pretjerana, ugledajte se na Evan Rachel Wood, lice Gucci parfema, koja savršeno nositi tuš za oči.

Rose McGowan voli nešto prirodniji look s ružičastim ružem i rumenilom. Ključ ovog looka leži u prirodnosti i pazite pri odabiru nijansi kako ne bi pretjerali i izgledali kao karikatura Snjeguljice. Savršeno prirodan look voli Dakota Fanning čiji „no make up look" preporučamo mladim djevojkama za dnevne izlaske.


Gwyneth Paltrow zna kako iskoristiti svoju put i svijetlu kosu i njene make up kombinacije su fantastične bez obzira radi li se o smokeyu, bronze looku ili decentnom, gotovo neprimjetnom make upu. Njena kolegica Gemma Arterton živi je dokaz kako i žarke boje poput narančaste  mogu izgledati fantastično ne samo na tamnoputim R&B pjevačicama, nego i na krhkim djevojkama nježnog tena.

 

I na kraju, kraljica svih žena blijedog tena Dita Von Teese. Ona je živi dokaz kako iz svog lica i onoga što bi neki nazvali „manom" izvući najbolje.

Ostale se mogu truditi, ali činjenica je kako pin up look najbolje stoji Diti koja ga nosi 24 sata dnevno. Osim toga, odavno se priča kako je crveni ruž najbolji djevojčin prijatelj (zajedno s dijamantima, dakako).

Borina Kopčić

Objavljeno: 02.01.2011. u 11:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p