MAKE UP

Malo drugačija kolekcija svadbenih lakova

Neočekivana crvena nijansa našla u svadbenoj kolekciji

Za najvažniji dan u životu osim na smišljanje savršenog make upa i frizure, mladenke posvete vrijeme i na osmišljavanje manikure, a kozmetički brendovi im u tome puno pomognu jer lansiraju posebne vjenčane kolekcije. Ovoga puta Essie je izbacio odličnu vjenčanu kolekciju lakova koja je sve samo ne uobičajena.

 
Najčešće su vjenčane manikure u nježnim i pastelnim bojama pa tako prevladavaju ružičasta, bijela i bež, ali kozmetička kuća Essie odlučila se za zaokret. Lansirali su kolekciju lakova za nokte za malo hrabrije mladenke. Kolekcija potpuno odskače od tradicionalnih vjenčanih manikura i zato nam se baš i sviđa. Kolekcija koja se može kupiti na njihovoj službenoj stranici sadrži šest novih nijansi lakova i uz klasičnu bijelu i ružičastu sadrži i breskvastu nijansu.
 
Nijanse za hrabre mladenke su mint zelena, potočnica plavoljubičasta i tamno crvena. Iako se neće svaka mladenka odvažiti na ove nijanse, mislimo kako bi manikura odlično izgledala u kontrastu sa svjetlom haljinom i detaljima u istoj boji kao lak za nokte. Dodatna prednost je što ovakvu nijansu laka za nokte možete nositi i poslije svadbe. Bez obzira na boju ili na prigodu, sve nijanse su lijepe i elegantne i sigurno će biti zanimljivo vidjeti mladenku s mint zelenim noktima.


  
 
T.F.
Foto: Essie.com
Objavljeno: 06.06.2016. u 13:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p