MAKE UP

Maska za mobitel s kojom ćete šminku imati pri ruci

Izum za koji se pitamo kako nama samima nije pao na pamet

Koliko puta vam se dogodilo da ste se poželjeli fotkati ali ste zaključili kako ste tijekom dana "pojeli" gotovo sav ruž, a podloga na vašem licu više ne postoji? Tada biste, logično, ili nevoljko pristali na "nenašminkanu" fotku ili bi zaustavili sve i kopali po torbici u potrazi za kozmetičkom torbicom da na brzinu popravite svoj make up. Tada bi, naravno, trenutak već odavno prošao.

No, dok će većina nas takvo što doživjeti samo kao gnjavažu, neki će od toga napraviti unosan posao. Naime, nakon što je studirala financije i radila u Morgan Stanleyju, Nafissa je pokrenula vlastiti brend imena POUT, a čiji je core proizvod maska za mobitel s ugrađenom paletom za make up. Pokretačici POUT-a, ideja je pala na pamet kada je na sastanak utrčala direktno iz teretane te je shvatila kako bi joj (nakon rastapanja na spravama za vježbanje) dobro došao puder koji je neprimjetno posudila od sestre. Kada se spustila do toaleta shvatila je što drži u rukama i iz nužde se rodila ideja. Masku za mobitel spojila je s paletom koja se sastoji od 3 beauty proizvoda: balzam za usne, ruž i podloga koju birate sukladno svom tonu kože. 

Kod kupnje POUT maske za mobitel, svoju paletu možete složiti odabirući jednu od sedam različitih nijansi ruževa te četiri različite podloge dok same maske dolaze također u 4 različite kombinacije boja u trendi nijansama zlatne i rose gold te crne i bijele. Maska je tek puštena u prodaju, a već je izazvala pravu pomamu među beauty ljubiteljicama. Cijena na službenoj stranici brenda POUT je 30 funti. Ideja je toliko dobra (i toliko logična obzirom da smo se nebrojeno puta našli u situaciji kad bi nas ovaj izum spasio!) da nam, iskreno, nije jasno kako se sami toga nismo sjetili!

T.L.
Foto: Instagram, POUT

Objavljeno: 28.06.2017. u 14:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p