MAKE UP

Maybelline New York predstavlja YouTube serijal 'Make up in the city'

Najnoviji make up trendovi, savjeti i puno zabave na jednom mjestu

maybelline new york

Maybelline New York donio nam je duh i stil urbanog života New Yorka na ulice Beograda i Zagreba u YouTube serijalu Make up in the city, koji se premijerno prikazao u subotu 27. 08. na Maybelline YouTube kanalu. 

Što se događa kada se make up vještine i karizma Aleksandra Đikića - Đikija, službenog Maybelline New York šminkera za regiju susretne s pozitivnom energijom Dunje Jovanić (@Iamfashionbabe), beogradske vlogerice i šarmom Andreje Fabrić (@BibyAndy), zagrebačke youtuberice, možete pratiti u ekskluzivnom serijalu koji će se prikazivati svakog mjeseca u obliku jedne dugačke epizode i četiri kratka make up tutorijala. Kliknite ovdje i pogledajte najnoviju epizodu!

maybelline new york

maybelline new york

Otkrijte najnovije svjetske make up trendove, zavirite u backstage Fashion weeka, saznajte praktične savjete i trikove profesionalnih šminkera, izađite s nama i otkrijte čari noćnog života. Mnogo iznenađenja očekuje vas u nevjerojatno zabavnom digitalnom serijalu koji će trajati do prosinca. Pratite najnovije objave na Maybelline New York Facebook stranici i na YouTube kanalu!

Stay tuned

maybelline new york

Foto: PR

Objavljeno: 12.10.2016. u 15:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p