MAKE UP

Moji najdraži make up proizvodi

Što koristi Helena Šopar?

Jedna od naših najzaposlenijih manekenki, prelijepa Helena Šopar, ima se čemu radovati i ovoga ljeta. Crnokosa je ljepotica dobila glavnu ulogu u kratkom filmu „Mind Games", koji će se hrvatskoj publici premijerno predstaviti na Ponton festivalu 20.kolovoza.

U međuvremenu, Helena je snimila još jednu beauty kampanju i postala zaštitno lice kuće Avon. Kako je često angažirana upravo na beauty kampanjama svjetskih kuća, odlučili smo otkriti tajnu njezine kozmetičke torbice.

 

Što sve nosiš u kozmetičkoj torbici? Korektor, rumenilo i sjajilo za usta

Najdraža maskara? Lancome

Najdraži puder? La Prairie

Najdraži ruž? STILA lip&cheek stain

Najdraže sjajilo? Smith's Rosebud Salve

Najdraže sjenilo? MAC concrete

Najdraži korektor? Trish McEvoy flawless concealer

Najdraže rumenilo? Trish McEvoy liquid face color

Najdraža krema za lice? Mario Badescu

Najdraža mazalica za tijelo? KAHINA, argan ulje za tijelo

Mali trik koji si naučila od make up artista? Less is more:) (manje je više). Cure imaju krivu predožbu da ukoliko nanesu više šminke, da će izgledati ljepše. Trik je u tome da treba naglasiti jednu stvar na licu. Znači, ukoliko naglašavate oči onda se naravno ne preporuča da stavite i crveni ruž ili jako rumenilo. I još jedna stvar. Dosta ljudi ne obraća pažnju na obrve, a nevjerojatno je kako boja i oblik obrva mijenjaju lice. Npr. ja imam izrazito guste i tamne obrve i kada mi ih na nekom snimanju posvijetle za nekoliko nijansi, cijelo lice izgleda drugačije, oči mi postanu veće, nevjerojatna promjena. Zato, djevojke, obratite pažnju na obrve!

Objavljeno: 11.07.2011. u 11:34
Tagovi: Helena Šopar

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p