KOŽA

Must have proizvodi za masnu kožu

 Proizvodi pomoću kojih ćete matirati kožu
 
top proizvodi

S
vi težimo i volimo imati lijepo osunčanu i sjajnu kožu, ali nitko ne želi imati masne naslage na svom licu koje izgledaju poput naftnih mrlja u moru. 
 
Zbog toga je jasno, zašto bismo za masnu kožu, trebali imati cijeli arsenal proizvoda kojima ćemo se uljepšati kako bi naša koža bila spremna za ove ljetne vrućine. Prilikom uljepšavanja, trebali bismo uvijek imati na umu da je samo zdrava koža, lijepa koža. Za početak, izuzetno je važno lice dobro očistiti, otkloniti nakupine sebuma, nanijeti temeljni premaz (podlogu), a zatim sve ostalo, što inače činimo, na dnevnoj bazi. 

Uvijek odaberite puder bogat čistim mineralima. Tonik za čišćenje lica koji temeljito čisti kožu, hidratizira i matira, sprječava masni sjaj lica. Odgovarajući primer izuzetno je važan jer koristeći ga, pripremate svoju kožu, koja postaje savršeno glatko platno, za nove make up kreacije. Unatoč tome što imate problem s masnom kožom nikako nemojte zaboraviti koristiti hidratantnu kremu koja odgovara vašem tipu kože. Masku za lice koristite jednom ili dva puta tjedno, i to onu koja u svojoj bazi ima glinu jer ćete tako očistiti pore i pripremiti kožu za make up, a ujedno i potaknuti cirkulaciju te umiriti kožu. U torbici uvijek imajte blotting proizvode kojima ćete u svega nekoliko poteza ukloniti masni sjaj s vašeg lica. Koristite probiotik proizvode za njegu kože kao i kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom koja u svojoj bazi sadrži minerale.

Evo nekoliko naših prijedloga za odabir proizvoda:

Top proizvodi za masnu kožu
L'oreal (59,90 kn)

Top proizvodi za masnu kožu

Lancome (345,00 kn)


Top proizvodi za masnu kožu

Afrodita (34,99 kn)

Top proizvodi za masnu kožu

NYX (86,80 kn)


Ma.D.
Foto: PR, Instagram (@harperandharley@sincerelyjules)


 
Objavljeno: 14.07.2017. u 15:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p