MAKE UP

Najbolji make up s milanskog tjedna mode

Odabrala Ana Rajić

Na milanskom tjednu mode imali smo prilike vidjeti nadolazeće trendove za sezonu proljeće/ljeto 2013. Ukoliko bismo viđeno trebali sažeti u kratak opis, on bi glasio: odvažno i seksi.

Crveni ruž u svom punom sjaju i raskoši viđen je na reviji Miuccije Prade. Uz vanjski rub gornje usne uz pomoć bijelog shimmerastog sjenila, postignut je efekt većih i punijih usana.

Ostatak make up-a je u Prada stilu, minimalistički s gustim obrvama i laganim premazom crne maskare na trepavicama.

Gucci make up je inspiriran '90-ima. Akcent je na očima koje su u fokusu, sjenčane smeđim sjenilima s bogatim gustim, crnim umjetnim trepavicama. Kao kontrast jakim očima ostatak make up-a je prozračan i sjajan.

Marni i Bottega Veneta su u "čistom" moodu. Zdrava, sjajna koža. Ruževi mekano natapkani na usne u prirodnim tonovima, kremasta rumenila i malo maskare.

Versace, slično kao i Gucci ima izražajne oči, samo malo više "nemarno" sjenčane. Korištena je crna, smeđa i brončana. Za "cool i seksi" djevojku.

Elegantan tuš izvučen je na Dolce&Gabbana djevojkama, ujedno inspiriran sicilijanskom ženom. Klasičan, profinjen izgled koji je na licu postignut s ružičastim i tonovima marelice, uz akcent tušem duž gornjeg kapka.

Ana Rajić

Objavljeno: 26.09.2012. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p