MAKE UP

Najljepši beauty lookovi za buduće mladenke

Donosimo vam savjete kako izgledati savršeno na dan vjenčanja

Sezona vjenčanja je naveliko počela, a mi smo za buduće mladenke pronašli jednostavne make up-ove koji funkcioniraju uz sve haljine i ostaju svježi dugo u noć. Također smo se pobrinuli da s njima zablistate na jedan od vama najvažnijih dana u svom životu. 

Nakon što su dogovoreni svi detalji oko stylinga za vaš dan 'V', vrijeme je za makeup. 'Manje je više' je vječno pravilo koje posebno dobro funkcionira na dan vašeg vjenčanja. Ako niste navikli na istaknute oči ili usne, nemojte taj trend isprobavati niti na dan svog vjenčanja. Vrlo je važno da se osjećate ugodno i budete svoji, jer samo tako ćete moći biti opušteni. 

   

Neutralni tonovi su uvijek dobar izbor. A oči, osim sjenilima možete naglasiti i umjetnim trepavicama. Danas postoji veliki izbor umjetnih trepavica, od prirodne do umjetne dlake. Guste ili prirodne koje će samo naglasiti vaše oči. U dogovoru s vizažisticom odaberite najbolji izbor za sebe. Ako niste pobornik umjetnih trepavica, ali niti jačih tonova na očima, obrubite oči tankom linijom tuša u zlatnoj ili metalik rozoj boji.

   

Obraze naglasite konturama, a ružičaste nijanse su savršen izbor za vjenčanje i pristaju svima. Lice mora izgledati svježe, blistati, ali ne se pretjerano sjajiti. Ako vam je koža sklona mašćenju, pouzdajte se u moć matirajućih pudera, ali ne zaboravite snagu highlightera kojima ćete naglasiti jagodice i licu dati svježinu. 

  

Usnama se poigrajte s neutralnim tonovima boje kože, rozih nijansi ili boje usana. Naravno, neka je ruž ili sjajilo uvijek pri ruci, čeka vas puno ljubljenja za dan vašeg vjenčanja!

   

 

Ana Jerneić

 

Objavljeno: 06.06.2014. u 12:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p