MAKE UP

Najljepši ljetni lakovi za nokte

Najbolje kombinacije boja za manikuru i pedikuru

ljetni lakovi za nokte

Ljetni lakovi za nokte najvedrijih su boja i uvijek se veselimo lansiranju novih ljetnih kolekcija. Donosimo vam najbolje ljetne boje i kombinacije za manikure i pedikure za chic i usklađen look ruku i stopala.

 
Od jedne boje laka, uvijek su bolje dvije pa se zato posebno veselimo ljetnim nijansama lakova za nokte jer možemo odabrati čak dvije nijanse, za manikuru i pedikuru. Kako bi vaša stopala i ruke bili u skladu, potrebno je odabrati komplementarne boje. Postoji bezbroj kombinacija boja, ali neke ne izgledaju dobro pa smo vam mi olakšali posao i pronašli savršene kombinacije boja koje će dodatno naglasiti predivne i vesele ljetne kombinacije. 
 
Odabrali smo vam kombinacije manikura i pedikura za sve prilike! Za vikend proveden u gradu preporučujemo vam predivnu limun žutu boju u kombinaciji s ružičastom jer će te dvije boje naglasiti svaki outfit, bio on jednobojan ili šaren. Ako za vikend odete na more s, tirkiznom i svjetlo ljubičastom kombinacijom isticat ćete se na svakoj plaži. Ako pak ovog ljeta ne idete na odmor i ostajete u uredu, odabrali smo vam odličnu kombinaciju svjetlo ružičaste i jarko ružičaste uz koje ćete iako radite, osjećati da je ljeto tu! Za ljetni roštilj na vikendici odabrali smo vam chic kombinaciju bijelog i svijetloplavog laka. Ako ovog ljeta idete na vjenčanje, preporučujemo vam predivnu pastelnu kombinaciju svjetlo ljubičaste i svjetlo plave. Igrajte se s ovim kombinacijama i uživajte u ljetu!

lakovi za nokte
 (Lancôme - Bleu Ciel Parisien - 127 kn i Sally Hansen - All chalked up - 80 kn)

lakovi za nokte (Avon - Lemon sugar - 27 kn i Catrice - Sundra - 23 kn)

lakovi za nokte (Essence - Serendipity - 12,90 kn i Essie -Viva Antigua - 74,50)

lakovi za nokte Max Factor - Snow White - 50 kn i OPI - Sailing & Nailing - 90 kn)

lakovi za nokte
(Maybelline Color Show - 77 - 19,90 kn i Dior - Wild about pink - 175 kn)
 
T.F.
Foto: PR
Objavljeno: 24.06.2016. u 09:49

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p