MAKE UP

Nakon ove palete sjenila, neće vam trebati niti jedna druga!

Maybelline The Nudes paleta sjenila 

maybelline the nudes 
Palete sjenila neizostavan su dodatak svakoj beauty kolekciji, u jednom proizvodu nalaze se beskonačne mogućnosti kombiniranja boja kojima ćete postići savršen izgled.

Ipak, kako bi funkcionirala, dobra paleta sjenila mora biti dobro stilski osmišljena s komplementarnim nijansama koje funkcioniraju zajedno u brojnim kombinacijama. Mora biti i dobro pigmentirana i imati odličan izbor mat i shimmer nijansi. Posjedovati mora i ostale važne make up kvalitete poput dugotrajnosti, formulacije koja se prekrasno blenda na kapcima, a zanemariva nije niti upečatljiva i čvrsta ambalaža.
 
 
Maybelline The Nudes paleta prva je Maybelline New York paleta od 12 nijansi, inspirirana prirodnim nijansama s bež, pješčanim i brončanima tonovima. S njom možete napraviti bezbroj dnevnih i večernjih lookova jer sadrži baš sve što vam je potrebno. Svijetle i tamne nijanse, topli i hladni tonovi, mat i shimmer finiši, u ovoj paleti je doista zastupljeno sve ono što bi trebalo jednoj ženi u bilo kojoj situaciji. Svaka boja izuzetno se lako nanosi i blenda, omogućujući vam da stvorite slojevitost koja daje dubinu i definiciju poput profesionalnog make up looka.

Za najbolji rezultat, nijanse možete kombinirati na bezbroj načina, kao duo, trio ili quad sjenila. Budite kreativne i zablistajte u prirodnim nijansama! Maybelline The nudes paletu kao proizvod mjesece lipnja možete kupiti od 1. lipnja po posebnoj akcijskoj cijeni od 69,90 kuna u BIPA trgovinama.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 01.06.2016. u 08:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p