MAKE UP

Nanesite tamni ruž u 4 poteza

Isprobajte make up trend sezone

Svaku jesen se iznova zaljubimo u tamne ruževe. Boja vina, ljubičasti ili tamno smeđi i bezbroj nijansi između. No, s našim novim omiljenim ružem dolaze i problemi. Pravilno nanijeti tamni ruž nije nimalo lagan posao. potrebno je puno preciznosti i nekoliko savjeta s kojim ćete taj posao napraviti kao profesionalne vizažistice.

Najbolja baza za ruž je korektor ili puder na usnama. Osim što će nijansa vašeg ruža doći do izražaja u punom sjaju, produljit će vijek ružu. Jednostavno, kistom dok nanosite ruž prođite i po usnama.


Prvi korak je naći olovku što sličniju vašem ružu. Olovkom za usne obrubite usne. Ovim korakom ćete se osigurati da vaš ruže neće prelaziti preko rubova. Nitko ne voli neuredno nanesene ruževe, posebno ne tamne.

Drugi korak je popunjavanje cijelih usana istom olovkom. Drugi korak nam omogućuje, ne samo da ruž dodatno zasja u punom sjaju već i da puno duže traje na usnama. A ne moramo ni spominjati da ćete potpuno izbjeći prijelaz ruža izvan okvira usana.


Treći korak je nanošenje ruža. Svjetlije nijanse možda ćete nanijeti u hodu, dok šećete gradom,no tamni ruž zahtjeva ogledalo i kist.

Četvrti korak uključuje našu make up gumicu, kako volimo zvati korektor. Tankim i čvrstim kistom prođite oko usna, čime ćete ukloniti eventualne pogreške i definirati usne.

Ana Jerneić

photos: byrdie

Objavljeno: 18.09.2014. u 13:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p