MAKE UP

NARS make up za jesen 2011.

Svestrana kolekcija vrti se oko jakih kontrasta

Make up trendovi za jesen 2011. okreću se kombinacijama jarkih boja i neutralnih nijansi, kako bi stvorili savršenu ravnotežu između smjelog i prirodnog. Francuska kozmetička kuća NARS također je jedan od make up brendova koji su se odlučili poigrati i dobro zabaviti kontrastnim trendom, stoga je ova kolekcija prilično svestrana; na trenutke edgy, a na trenutke umirujuća, prava je stvar za sve ljubiteljice noviteta među omiljenim mazalicama.


NARS make up kolekcija za jesen 2011. ne sadrži previše proizvoda, ali uključuje sve temeljne sitnice koji bi vam mogle zatrebati. Za make up sa stavom, tu su visokopigmentirane nijanse, a ljubitelji neutralnog i gotovo nevidljivog make upa, oduševit će se nježnijim nijansama, idealnim za lagani dnevni izgled.


Kolekcija obuhvaća: NARS Mono Eyeshadow u vibrantnoj plavoj nijansi „Outremer", NARS Pure Matte Lipstick u jarko crvenoj nijansi „Mascate" i nježno ružičastoj „Montego Bay", zatim NARS Eyeshadow Duo u dvije nijanse pod nazivom „Grand Palais" te NARS Eyeshadow Trio u tri nijanse pod nazivom „Delphes". Dodatno oružje za usne čine Velvet Matte Lip Pensil u nijansi „Train Bleu", NARS Lipstick u nijansi „Pago Pago" i NARS Lipgloss u nijansi „Oasis".


Lak za nokte ove godine postao je apsolutni must-have svake modno osvještene žene, stoga je NARS uz svoj jedini jesenski primjerak u zagasito sivoj nijansi pod nazivom „Galion", predstavio 4 nova laka za nokte, iz još jedne sezonske kolekcije pod nazivom „Night Series". Nijanse navedene četvorke su „Night Breed", „Night Rider", „Night Porter" i „Night Flight", a nesumnjivo je kako će savršeno komplementirati svaki outfit te postati it nijanse za lude noćne izlaske.


H.B.
Photo: NARS, Refinery29

Objavljeno: 11.08.2011. u 15:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p