MAKE UP

Naše čitateljice isprobale su novu maskaru za guste i crne trepavice

Recenzije Lancôme Monsieur Big maskare
Lancome big recenzija
S
vaka žena zna koliko je bitno u kozmetičkoj torbici imati kvalitetnu i dobru maskaru. Jer uz puder i maskaru uvijek smo našminkani i spremni za izlazak iz kuće. Stoga često provedemo mjesece i mjesece u potrazi za onom savršenom maskarom koja će ispuniti sve naše želje – guste i crne trepavice koje stvaraju zavodljiv pogled.

Upravo nova Lancôme Monsieur Big maskara, najnoviji dragulj ove poznate kozmetičke kuće, ispunjava sve naše potrebe. A u to su se uvjerile i naše čitateljice koje su dobila priliku recenzirati novu it maskaru za guste i crne trepavice.

Sara Senčar

"Čim sam čula za novu Lancôme Monsieur Big maskaru pomislila sam na to koliko je ta maskara zapravo "gospodska" što i sam naziv kaže. Uz to sigurna sam da bi ova maskara učinila moje trepavice velikima baš kao što su i prijašnje Lancome Definicils i Grandiose maskare. Ambalaža je na prvi pogled veoma jednostavna, a ipak lijepa zato što me crna boja na ambalaži podsjeća na to kako će mi trepavice biti crne, a roza pak mi je omiljena boja pa mi se sviđa. Kao što sam već spomenula, naziv maskare spoj je francuskog i engleskog i podsjeća na nešto gospodsko i veliko. Prvi dojmovi... Woow. Trepavice su bile lijepo oblikovane i velike. Ta maskara mi je puno bolja od njihovih prijašnjih. Četkica je gusta i prilikom nanošenja maskare trepavice mi se nisu lijepile zajedno. Prva promjena koju sam primijetila su velike trepavice, pune volumena. Preporučila bih maskaru svim ženama koje nisu podarene velikim trepavicama.Kad ju potrošim, vjerojatnu ću ju opet kupiti. Prezadovoljna sam."

Dijana Ivanović

"Koji je bio vaš prvi dojam kad ste čuli za novu Lancôme Monsieur Big maskaru. Ovo moram probati i jesam zahvaljujući Vama. Ambalaža je ok. Klasika crno s ljubičastim. Ime maskare je stvarno odlično. To je prvo što me privuklo maskari. Lancome je samo po sebi upečatljivo, a Monsieur Big je opravdano ime za ovo zlato koje je u ambalaži. Mr. Big lash. Što se tiče prvih dojmova, samo ću reći Wow. Četkica je lijepa i gusta, super rasporedi trepavice. Trepavice izgledaju dulje duplo od onog što inače bude nakon nanošenje obične maskare i ljepše, crne, upečatljive, ne lijepe se jedna za drugu. I nešto što mi se posebno sviđa je što se maskara ne preslikava na kapak kao neke koje imam. Maskaru sam već preporučila prijateljicama. Definitivno ću je nastaviti koristiti. Ostaje na mom ogledalu u prvom planu."

Klara Rajnović

"Lancôme Monsieur Big masakra oduševila me je čim sam pročitala da se tijekom dana ne treba brinuti je li se maskara razmazala što mi je kod odabira maskare ključni faktor budući da imam prirodno dugačke i guste uvijene trepavice pa često moram provjeravati imam li tragove maskare na kapcima. Koristim Hypnôse Drama Maskara, također Lancômeovu maskaru, već dulje vrijeme i nisam niti sumnjala kako će Monsieur Big pronaći svoje mjesto na mojim policama. Ambalaža maskare mi se jako sviđa. Na prvi pogled već pomalo uobičajena crna boja dominira pakiranjem, no baš radi crne pozadine sam naziv maskare u sjajno rozoj boji privlači kupca da isproba i uvjeri se zašto se maskara zove baš Monsieur Big. Korištenjem maskare moje trepavice su bile iznimno duge i guste te smatram da je maskara postigla maksimum na mojim trepavicama. Četkica u potpunosti odgovara mojim trepavicama i izvlači iz njih samo ono najbolje. Maskaru sam već preporučila i prijateljicama i sljedbenicama na društvenim mrežama jer sam ostala apsolutno oduševljena proizvodom. Lancôme je u mojim očima (i na mojim očima) još jednom opravdao status kvalitetne šminke i sigurna sam da će, kao što sam već navela, Monsieur Big pronaći mjesto na mojoj polici." 

Karla Rebić

"Nova Lancôme Monsieur Big maskara mi se činila kao pun pogodak za moje trepavice koje trebaju volumen te mi je drago da sam je isprobala jer bolju maskaru za volumen nikad nisam imala. Tajna je u kombinaciji valovite četkice i formule Zaista, nema konkurencije. Maskara dolazi u kartonskoj kutiji unutar koje se nalazi sam proizvod. Djeluje dosta profinjeno i elegantno. Dizajnom dominira crna boja te pink natpis na sredini. Jako mi se sviđa dizajn. Kako je upečatljiv naziv, tako je i upečatljiv volumen ove maskare. Oduševljena sam ovom maskarom. Osim intenzivne crne boje koju daje, pruža odličan volumen. Ono što mi se jako sviđa kod ove maskare jest što s nanošenjem više slojeva, ne lijepi trepavice te ne stvara grumene, a nema ni osjećaja težine na trepavicama. Problem koji često imam s maskarama jest trušenje, no ovdje to nije slučaj. Lancome Monsieur Big maskara je maskara koju namjeravam dugo koristiti jer nema nedostataka te zaista vrijedi svake lipe. Četkica mi se jako sviđa, njome se lako barata i zbilja bez problema zahvaća i najmanje trepavice. Jednostavno se nanosi i na donje trepavice iako na prvi pogled djeluje preglomazno za njih. Otkad koristim ovu maskaru moje trepavice su guste i crne s velikim volumenom bez osjećaja težine i straha od razmazivanja. Definitivno bih preporučila ovu maskaru svojim prijateljicama te svim ženama koje žele crne, guste, bogate volumenom trepavice koje se neće trusiti ni razmazivati. Napokon sam našla svoju "holy grail" maskaru te je namjeravam koristiti ubuduće."

Rebeka Šipura

"Kad sam prvi put čula za ovu maskaru odmah sam ju poželjela isprobati jer obećava sve ono što želim od maskare. Ambalaža je prekrasna. Jednostavna crna bočica s decentnim roza natpisom. Dobro su rekli da je manje nekada više, što je Lancome mudro iskoristio u stvaranju ambalaže ove maskare. Ime maskare zaista opravdava sve što ona napravi. Trepavice budu velike kao kod kakvog gospodina/muškarca koji u većini slučajeva imaju veće trepavice od žena (iako njima nisu potrebne tolike trepavice, a ženama, koje ih trebaju za nadopunu izgleda, jesu). Čim sam dobila maskaru odmah sam ju isprobala. Kada sam nanijela prvi sloj izgledala je kao i svaka druga maskara, ali čim sam nanijela drugi sloj trepavice su postale dugačke, uvijene, crne i guste. Doduše koliko moje i mogu biti guste jer inače imam dosta rijetke trepavice, ali razlika je vidljiva u odnosu na prirodni izgled i na ostale maskare. Četkica je idealna za moje trepavice. Gusta je i okrugla što uvelike pridonosi lakšem nanošenju maskare i lijepom raščešljavanju i uvijanju trepavica. Promjene koje sam primijetila su izrazito crna boja trepavica, dužina trepavica, uvijenost i gustoća istih, što me pozitivno iznenadilo jer imam trepavice, kao što moja mama kaže "kao tepih" kratke i ravne, ali u mom slučaju bez gustoće. Trepavice mi doslovno izgledaju kao da sam stavila umjetne trepavice. Ali najbitnije od svega je to da se ne trusi i ne topi te nema iznenadnog crnila ispod očiju i panda izgleda čak niti kad mi oči malo zasuze ili se uznojim po licu dok obavljam neke poslove po ovom suncu. Odmah bih ju preporučila prijateljicama, što sam već i napravila. Čim sam stavila maskaru odmah sam prijateljicama slala fotke da vide koliko je maskara kvalitetna i dobra. Svima pričam o njoj. Maskaru ću svakako nastaviti koristiti jer mi se čini da sam napokon pronašla svoju idealnu maskaru koja odgovara i mojim očima, i mojim trepavicama, i mojem načinu života. Zahvaljujem Vam na ovom divnom poklonu koji mi je promijenio život."

Lara Martić

"Lancôme Monsieur Big maskara zaista opravdava svoj naziv. Mnogi obećavaju isto, ali Monsieur Big se pokazuje na djelu. Na prvi pogled mi se svidjela crna ambalaža s rozim detaljima, jednostavnim i elegantnim dizajnom uljepšava svaku kozmetičku torbicu. Sam naziv maskare asocira na velike crne trepavice kakve sve želimo. Već prvim nanosom maskare razlika je očita, dok dva sloja maskare čine trepavice dugim i potpuno crnima. Odlično je što se ne razmazuje ni na najvećim ljetnim vrućinama i možete biti mirne od jutra do mraka da se neće pomaknuti s trepavica niti preslikati. Ultra crni pigmenti daju volumen i dubinu te vam neće biti potrebne umjetne trepavice za naglašene oči. Uz sve to, maskara je vrlo lagana na očima, ne trusi se i neće smetati osjetljivim očima ni korisnicama kontaktnih leća. Monsieur Big maskaru sam odmah preporučila prijateljicama i podijelila s njima svoje oduševljenje jer ovo je maskara koja opravdava svoje ime i s njom će vaše oči privlačiti pažnju."

Helena Pleša

"Za Lancôme maskaru sam čula čitajući članak na Fashion.hr-u. Pošto me zanimaju novosti u svijetu dekorativne kozmetike, otvorila sam članak iz znatiželje za novim proizvodom. Čitajući članak s opisom i posebnostima maskare, prvi dojam je bio da možda može pružiti više od drugih maskara. Primivši maskaru na kućnu adresu, jedva sam čekala da je otvorim, isprobam i vidim o čemu se to priča. Ambalaža maskare je decentna, definitivno ljepša i posebnija od jeftinijih drogerijskih maskara. Naziv brenda na ambalaži ne možete pročitati iz prve, tek kad ju uzmete u vlastite ruke i zakrećete jer se vidi tek pod odsjajem. Nikad nisam učila francuski jezik, tako da sam imala malih problema s koliko-toliko točim izgovorom, ali tek nakon što sam je isprobala mogu tvrditi da ime maskare definitivno ne laže! Gospodski velike trepavice od kojih Vam stane pamet! Otvorivši maskaru, četkica mi se na prvi pogled činila mao neuredno u smislu veličine i položaja njenih vlakana, ali unatoč tome sam joj htjela dati priliku da me zadivi. Nanošenje maskare je lako, ambalaža lijepo leži u ruci unatoč tome što je bočica "deblja", u ruci ne daje težinu. Maskaru sam nanosila na isti način kao što i nanosim svoje maskare i količina maskare na četkici ne nestaje nakon par nanosa rukom, što meni odgovara jer s jednim nanosom ove maskare mogu obuhvatiti gornje i donje trepavice više puta. Četkica me iznenadila jer je oblikovana tako da veća vlakna pri nanosu idu prema vanjskom, a manja vlakna prema unutarnjem kutu oka i jer odlično zadržava maskaru na četkici. Nakon cjelodnevnog nošenja mogu garantirati da se neće preslikati na kapak i ostaviti nered na očima, što bi neki mislili zbog intenzivnog crnog pigmenta, a osjećaj težine kapaka ne postoji. Svaka trepavica ima volumen, uvijenost i duljinu i prekrasno je naglašena zahvaljujući dobroj četkici i pigmentu maskare. Svim ženama koje žele upravo takve trepavice (a vjerujem da žele sve), preporučujem ovu maskaru. U meni je pobudila znatiželju i pomalo skeptičnosti, ali me iznenadila i oduševila. Definitivno ju će nastaviti koristiti, a kad je potrošim, mislim da neću negodovati koju ću maskaru iduću kupiti."

Katarina Dostal

"Maskara je bila upakirana u kartonsku ambalažu kako se bočica ne bi u transportu oštetila. Bočica maskare je 10 mL, standardne veličine i okruglog oblika s četkicom koja se šarafi na bočicu. Naime, kako bi bila sigurna da je dobro zatvorena ima „sigurnosne utore“. Ambalaža je crne boje s rozim slovima i na vrhu se nalazi simbol ruže. Naziv MONSIEUR Big podsjeća me na srce Francuske - Pariz, finoću, otmjenost i uglađenost. Moje pretpostavke usporedbom naziva maskare i rezultata upotrebe pokazale su se točnima. Ispunjena su moja očekivanje. Stvarno sam doživjela onaj WOW trenutak. Četkica ima naizmjenično poredane dlačice različite veličine koje su gibljive i razmak je toliki da može svaku trepavicu zasebno zahvatiti i istaknuti. Moje trepavice su postale crnije i puno duže, no inače s obzirom na ultra crni pigment. Svaka trepavica je postala definirana bez prekomjernog nanošenja. U ovom slučaju je ispala važna kvaliteta, a ne toliko kvantiteta. To kažem s obzirom na činjenicu da sam čula od nekoliko djevojaka „stavi puno maskare“. Svakako moram preporučiti ovu maskaru svim svojim prijateljicama i dragim ženama koje obožavaju kozmetiku i spremne su izdvojiti nešto više novaca za istu. Naravno, uvijek postoje solucije novogodišnje, božićne, rođendanske želje i slične situacije u kojima se možda žele vaše bolje polovice isprsiti pa imajte u vidu da ne možete pogriješiti s Lancôme maskarom. Ova maskara je pravo otkriće, nova era mojih trepavica koja će nastaviti i dalje trajati zahvaljujući Vama."
Objavljeno: 21.08.2017. u 13:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p