MAKE UP

Našminkajte se poput Kylie Jenner

Postignite beauty look popularne trendseterice!

Prošlo je vrijeme kada smo svi znali samo za Kim Kardashian. Zapravo, dok njeno zlatno doba polako nestaje, mala Kylie više nije toliko mala. Kylie je nova it trendseterica i daleko je od djevojčice. Kylie Jenner u svojoj kozmetičkoj torbici drži brendove poput MAC-a, Anastasia Beverly Hills i naravno Kardashian Beauty. Zaboravili smo spomenuti i umjetne trepavice, ali to se podrazumijeva ako si iz klana Kardashian. 

Za ovaj look prvo morate istaknuti oči umjetnim trepavicama. Neka budu duge i guste, ali naravno pazite da su u okvirima vašeg oka. Nakon što nanesete ljepilo na trepavice, prvo stisnite na sredinu kapka, a zatim na vanjske rubove.

Vrijeme je za tuš za oči, jer tuš najbolje skriva tragove umjetnih trepavica. Ako imate problema s izjednačavanjem linije na oba oka, pokušajte s ovim trikom. Usmjerite pogled ravno u ogledalo i nanesite male točkice na svakom oku, kojima ćete odrediti vrh svoje linije.

Prošlo je vrijeme kada su se umjetne trepavice nosile samo na gornjem kapku, sada se nose i na donjem kapku. Prvo olovkom napravite liniju, lagano ju omekšajte i nalijepite umjetne trepavice. Sjenilo za oči zamijenite pigmentom u prahu, metalik sjaja (puno je intenzivnije).

Za kompletan look posegnite za crnom maskarom i definirajte obrve. Nakon što nanesete puder, obraze definirajte bronzerom, a na usne nanesite mat ruž boje breskve.

A.J.

photo: byrdie
Objavljeno: 16.09.2014. u 17:29
Tagovi: Kylie Jenner

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p