MAKE UP

Naučite pravilno konturiranje u školi mineralnog make upa!

Prijavite se za Jane Iredale školu mineralnog make upa

jane irredale
P
ostići blistav izgled pravilnim konturiranjem lica nije samo u moći profesionalnih vizažista. Svaka žena u sebi ima urođen nagon za uljepšavanjem, no nije svakoj urođena spretnost, inovativnost i hrabrost u tome. Pročitajte dojmove čitateljica poznatog portala koje su prošle ciljanu školu mineralnog make upa vrhunskih hrvatskih vizažista.

Nanošenje make upa svakodnevna je umjetnost nerijetko ovisna o raspoloženju. Profesionalni edukatori zlata su vrijedni jer su u mogućnosti na jednostavan način vaše mane pretvoriti u prednosti i potaknuti vas kako da to uspijete svakodnevno sami postići. Uz sve osobne karakteristike svakog pojedinog lica, pravilni odabir tipa dekorativne kozmetike od presudne je važnosti. Dekorativna kozmetika isključivo od prirodnih sastojaka i minerala naziva se mineralni make up. Prednosti su velike i neosporne, a sve više postaje dostupna i običnim ženama, a ne samo rukama profesionalnih make up artista.

Prednosti mineralnog make upa su velike. Ne sadrži štetne sastojke i stabilizatore uobičajeno prisutne u klasičnoj kozmetici te je primjerena i za najosjetljiviju kožu. On licu daje potpuno prirodni finish s gotovo savršenim tenom, a osjećaj nošenja je kao da nemate ništa na licu. Od velikog značaja je što su njegovi sastojci titanijev dioksid i cinkov oksid koji osiguravaju zaštitu od sunca širokog spektra (štite od UVA i UVB zraka). Prednost je i što ima protuupalno djelovanje, ne sadrži ulja i silikone pa ne pogoršava probleme s kožom i akne, a pravilnim nanošenjem besprijekoran izgled traje gotovo cijeli dan.

jane irredale

Kako je ova škola u potpunosti promijenila način šminkanja čitateljica?

Žene su sklone ne mijenjati svoje navike šminkanja. Proizvodi dekorativne kozmetike podložni su trendovima kako bojama tako i sastojcima. Čitateljice portala žena.hr odvažile su se na velik korak i odlučile se predati rukama profesionalnih edukatora – naših poznatih make up artista. Njihovi dojmovi pokazali su da se pravilnim šminkanjem osoba vizualno može potpuno promijeniti, usrećiti svojim novim izgledom i uživati u novom samopouzdanju.

Evo nekih njihovih dojmova:

Viktorija: "U školi mineralnog make upa posebno me se dojmilo što su edukatorice i edukator, kao i cjelokupno osoblje bile jako ljubazne, profesionalne, vedre i vesele te što su nam zapravo u vrlo kratkom vremenskom periodu pokazale kako da sa što manje make upa iskonturiramo i popravimo svoje nedostatke, te kako da izgledamo što prirodnije. Proizvodi koje smo koristili tijekom edukacije mi se sviđaju, mogu reći da kad sam došla koža me zatezala, jer inače imam dehidriranu kožu, ali nakon nanošenja proizvoda nisam osjećala nikakve smetnje, zatezanje ili crvenilo, tako da mogu reći da sam zaista bila zadovoljna kvalitetom kozmetike Jane Iredale. Zadovoljna sam i načinom provođenja edukacije iz razloga što je grupa bila mala, tako da su nam se naše edukatorice i edukator u potpunosti posvetili, sve nam lijepo objašnjavali, odgovarali na naša pitanja i sve je zapravo teklo vrlo ležerno i spontano u totalno opuštajućoj i prijateljskoj atmosferi."

jane irredale
Sandra: "Najviše me se je dojmio pristup vizažista, koje su bile srdačne i stručne prvenstveno, te sam bila više nego ugodno iznenađena da sam odabrana za Jane Iredale školu mineralnog make upa. Također me se je dojmila čitava priča o Jane Iredale mineralnom make upu za kojeg sam znala da postoji ali ga nikada nisam koristila. Ostala sam iznenađena što se sve s njime može postići u odnosu na ostale afirmirane make upove koje inače koristim. Po prvi puta sam upoznala kako se lice može sjenčati iliti raditi konture lica da se naglase neki dijelovi da se dobije posve drugačiji izgled. Proizvodima sam više nego zadovoljna upravo iz razloga što su tako nježni i tako blagi, da sam imala osjećaj da uopće nisam našminkana nego da imam finu laganu kremu na licu, a isto tako je nevjerojatno kako se boje proizvoda prilagođavaju boji kože i stapaju s tenom - vrhunski su."

Snježana:
"Tekstura proizvoda, osjećaj proizvoda na koži i sam miris proizvoda bili su wow efekt za sve nas cure koliko sam mogla primijetiti. Ono kada staviš mnogo proizvoda na sebe, a imaš osjećaj kao da nisi ništa stavio na sebe koliko je lagan, a izgledaš si prirodno i predivno. Obzirom koliko su me zarazili tom ljubavlju prema šminkanju i kvalitetom proizvoda, bilo mi je žao kada je tri sata prošlo jer htjela sam još, još i još znanja. Definitivno bi pohađala kod njih i cijeli program škole mineralnog makeup-a, i to iz više razloga koji su: moram još mnogo tehnika naučiti, kvaliteta proizvoda je izvrsna i prirodna za našu kožu, a predavači su vrhunski educirani, željni prenijeti svoja znanja te čine to na način da mi lako savladavamo potičući nas na kreativnost."

Što sve sadrži škola mineralnog make upa i tko su edukatori?

Mineralni make up nanosi se na drugačiji način od klasičnog kako bi postigao tu laku nosivost i blistavost tena. Škola mineralnog make upa po metodi Jane Iredale pomno je osmišljena kao niz intenzivnih tečajeva i edukacija za make up entuzijaste. Pod stručnim vodstvom Jane Iredale etabliranog tima edukatora, individualnim pristupom i optimalnim vremenom trajanja, ovaj dinamični edukacijski program pripremit će polaznike za sve izazove, poboljšati im tehnike rada i osnažiti make up samopouzdanje.

jane irredale
Edukacije imaju ograničen broj polaznika i vrijeme trajanja, te se nakon položenog ispita dobiva certifikat, a tijekom edukacije polaznici ostvaruju popust na proizvode Jane Iredale.

• Škola profesionalnog make upa
• Škola vjenčanog make upa
• Škola preciznog make upa za fotografiju
• Savršeni cut crease make up
Smokey eye tečaj
• Konturiranje lica

Škola se sastoji od niza intenzivnih edukacija i tečajeva kojima se polaznicima, bez obzira na njihovo predznanje, usavršavaju vještine u radu s mineralnim make upom od strane poznatih make up artista. Jedan od tečajeva je i kratki individualni tečaj u trajanju od tri sata koji će vam omogućiti znanje profesionalnog nanošenja make upa za smokey eyes, cut crease, konturiranje lica i dnevni make up. Sve edukacije naslanjaju se jedna na drugu i pod vodstvom su minimalno dva edukatora, a nakon ispita dobivaju se i certifikati o položenoj edukaciji.

Od poznatih edukatora i profesionalnih vizažista ovdje su Marijana Gluić, MUA s 30-godišnjim iskustvom rada u modnoj, glazbenoj, filmskoj, kazališnoj, televizijskoj i industriji ljepote. Sabina Šarić Novak je kazališni, filmski i televizijski make up artist s također 30-godišnjim iskustvom. Ivica Palinić je celebrity make up i hair artist, Mirta Pejić modni make up artist kojem je svako lice jedno slikarsko platno, a Ivana Bilandžija Billy etablirani modni make up artist izrazite estetike.

Prijavite se i vi na Jane Iredale školu mineralnog make upa. Sve informacije možete dobiti na e-mail: teslina@dermacare.hr

Posjetite nas na www.dermacare.hr, Facebooku i Instagramu.

Autor: Natalija Parlov Una

Objavljeno: 24.04.2017. u 13:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p