MAKE UP

Neočekivani beauty trend koji nas je osvojio!

Plavi make up look postao trend
plavi make up look
P
lavi make up lookovi definitivno su obilježili ovu godinu, kako na modnim pistama, tako i u stvarnom životu, a pogledajte kako ih možete isfurati samo na donjem kapku da izgleda cool i chic.

Moramo priznati kako nismo niti sanjali da će plavi make up lookovi na očima postati toliko popularni jer ipak nas je plava boja podsjećala na 90-e i naše prve make up lookove s maminim plavim sjenilima koje smo nanosili punim intenzitetom gotovo do obrva. Ljeto su definitivno obilježile različite boje pa tako i plava, ali ove jeseni plava boja na kapcima doživjela je eksploziju popularnosti i to na svježiji način nego ikad prije - na donjem kapku.

lucy hale

Lucy Hale

kristen stewart

Kristen Stewart

Za popularnost plave boje nanesene na donji kapak možemo kriviti celebrity vizažiste koji su svojim klijenticama radili predivne i neobične lookove i dokazali kako svečani make up ne mora uvijek biti u boji vina ili zlata. Sve ove lookove lako možete rekreirati sa sjenilom, olovkom, a čak i tušem, važno je samo da pronađete vodootpornu olovku kako bi vam ostala na waterlineu. Mogućnosti su nebrojene, možete zaplaviti samo dio donjeg kapka, ali i cijeli. Ako volite plavu boju možete čak napraviti i potpuno plavi look i na gornjem kapku, ali izbor je na vama. Pogledajte fotografije odličnih lookova na poznatim i nepoznatim damama i inspirirajte se za hit look ove sezone.

pryanka chopra

Priyanka Chopra

olivia munn

Olivia Munn

emma stone

Emma Stone

T.K.
Foto: Getty Images, Instagram i Pinterest
Objavljeno: 23.11.2016. u 11:25

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p