MAKE UP

Nosi se ekstravagancija u make upu i kosi

Beauty report treće večeri Perwoll FASHION.HR-a
-->

Šest dizajnerskih imena obilježilo je treću večer Perwoll FASHION.HR-a, a svako od njih imalo je vlastitu viziju make upa i frizura koji su popratili njihove odjevne kolekcije, i to uz pomoć timova Illamasqua Hrvatska i Kevin.Murphy Hrvatska. Od modernog wet looka Ana Marije Ricov, preko crvene smokey eye tehnike Aleksandra Žarevca, pa sve do beauty ekstravagancije Ivice Skoke, backstage je jučer bio mjesto stvaranja mnogih inspirativnih lookova.

Ana Maria Ricov

Večer je otvorila Ana Maria Ricov, koja je niz pistu poslala modele stilizirane u prave morske sirene. Taj 'vodeni' look je postignut uz zalizane frizure mokrog efekta i uz vrlo eteričan i prozračan make up, koji je uz metalizirane pudere u kombinaciji s čistim pigmentima ostavljao dojam kapljica na obrazima, nosu i području oko očiju. Obrva je bila potpuno anulirana, a usne su okupane sjajilom.

Aleksandar Žarevac

Aleksandar Žarevac drži se provjerene formule: jednostavna, ravna kosa s lijepim i strogim razdjeljkom po sredini njegov je zaštitni znak, a korak dalje dizajner je otišao po pitanju make upa i za svoje modele odabrao crveni smokey eye stil, koji je odgovarao bojama zastupljenim u njegovoj kolekciji. Uz naglašene oči, sve ostalo je anulirano; nema rumenila i nema jako tretirane obrve.

2B Boris Banović

Boris Banović poželio je da njegovi modeli izgledaju kao ruski bogataši i pravi macho muškarci, stoga su im frizerski stilisti kreirali besprijekorno zalizane frizure i nadjenuli brkove. Lica su dobro napudrana kako bi se dobio naglasak na konturama i kako bi muškarci djelovali stripovski i mačistički.

Morana Krklec

Modeli Morane Krklec nosili su visoko podignute frizure, koje su bile nezalizane, neobavezne i vrlo lepršave. Njih je pratio geometrijski make up s dominantnom denver plavom bojom, koja je aplicirana visoko na kapku, odnosno točno na kosti, u jednoj pravilnoj, obloj liniji debljine 2-3 milimetra. Ostatak kapka nije tretiran, ali je ispod oka u visini šarenice aplicirano sjenilo u obliku polumjeseca. Rumenilo je vrlo lagano naglašavalo obraze, a usta su bila pomalo groteskna, naglašena u špic u dubokoj boji vina.

Ivica Skoko

Ivica Skoko odlučio je biti jednako ekstravagantan kao i dosadašnjih sezona, stoga su u suradnji s Illamasquom kreirana tri looka. Jedni modeli nosili su kosu zalizanu prema naprijed s upečatljivom, loknastom irokezom i ukrasnom mrežicom preko lica, a ispod nje krio se geometrijski make up u toploj, žuto-narančastoj boji, za potrebe kojeg su povučene dvije linije od korijena nosa pa skoro do korijena kose. Uz jake trepavice i korištenje čistog pigmenta Furore, look je kompletiran zagasito crvenom bojom na usnama.

Drugi dio djevojaka nosio je dignuti rep s dvije kugle, a njega je pratio još jedan geometrijski look, kod kojeg je kapak kompletno iscrtan kombinacijom bež i crnog tuša, za finalni 'zebrasti' efekt. Korištene su jako naglašene umjetne trepavice, lice je jako konturirano, a kompletno do arkade aplicirano je hladno roza rumenilo u stilu 80-ih. Usta su tamna i sjajna, u crveno-ljubičastom izdanju.

Treći look sačinjavale su romantične frizure, uz koje je kombiniran bakreno-zlatni make up s tirkiznim akcentima unutar gornjeg i donjeg kapka kod korijena nosa. Lice je bilo jako sjajno, s rozim rumenilom i potpuno nude usnama u puderasto-roskastoj boji. Na kraju valja spomenuti i divu, koja je nosila ogromnu periku s jako mnogo kose i montaža unutar kose, dok je starija gospođa iz kampanje nosila otkačenu, vatreno crvenu irokezu.

-->

-->-->--> -->

eNVy room

Šećer na kraju večeri bio je eNVy room, čiji su modeli nosili vrlo ženstvene i lijepe frizure s puno volumena, podignute od lica prema natrag, u stilu 90-ih. Stil u kosi popraćen je jednostavnim i klasičnim make up lookom, u kojem je kapak tretiran smećkasto-puderastom bojom. Trepavice su intenzivne, izbjegnuto je rumenilo, a usta su jako definirana zagasito crvenom bojom.

 

Hana Bartolović

Frizure: Kevin.Murphy Hrvatska, voditeljica tima Katica Topčić

Make up: Illamasqua Hrvatska, voditeljica tima Ivana Bilandžija Billy

Photo: Jure Perišić

 

 

 

-->-->--> -->
Objavljeno: 19.10.2013. u 12:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p