MAKE UP

Nosi se glitter na usnama

Statement trenutak na haute couture reviji kuće Christian Dior
-->

Čini se kao da su davno prošli dani kada smo na pisti modne kuće Dior bili svjedoci Gallianove teatralnosti u punom zamahu, koja se doticala apsolutno svega – odjeće, make upa i frizura.

No svojevrsne statement trenutke u beauty segmentu odlučio je ponuditi i novi kreativni direktor Raf Simons, koji je u posljednjih nekoliko sezona ostvario blisku suradnju s uglednom svjetskom make up artisticom Pat McGrath, od koje uvijek možemo očekivati nešto inovativno i novo.

Sudeći po neki dan održanoj reviji visoke mode, Raf i Pat su, baš kao i prošle couture sezone, odlučili staviti naglasak na usne, a umjesto prijašnjim Swarovski kristalima, usne modela ovaj put su bile optočene glitterom, svjetlucavim mikročesticama koje su se presijavale pri svakom pokretu modela.

Elegantne Diorove damice tako su nosile metalik sjajne efektne na usnama, i to u tri varijante: brončanoj, nježno ljubičastoj i tamno ružičastoj. Inovacija Pat McGrath i ovog je puta došla u vidu teksture, s kojom se slavna vizažistica ponovno maštovito poigrala, a sjaj s usana prenijela je i na kapke, jagodične kosti i ramena, zaokružujući još jednu cijenjenu kolekciju kuće Dior.

 

H.B.

 

-->--> -->
Objavljeno: 04.07.2013. u 12:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p