MAKE UP

Nova kolekcija najpopularnije spužvice na svijetu!

Odlični noviteti za sve ljubiteljice Beautyblendera

Beautyblender trenutno je najpopularnija spužvica za nanošenje make upa. Ovaj koristan alat vole vizažisti, blogeri, slavni i svi koji vole besprijekoran ten, a svaki novitet koji ovaj brend izbaci vrlo brzo postane hit. 

Jedina mana Beautyblendera je što nije trajan i trebamo ga svaka tri mjeseca zamijeniti, ali novost koju brend donosi mogla bi vas razveseliti. Od srpnja će proširiti svoju Pro kolekciju koja se za sada sastoji od ultrachic crne verzije spužvice. U kolekciji će se naći crna verzija apsorbirajuće spužvice Blotterazzi, crna MicroMini spužvica i dodatak za lakše izvlačenje linije tuša.


 

Najveće uzbuđenje donosi lansiranje velikog paketa koji sadrži deset Beautyblendera pro po cijeni od 835 kuna. Moći ćete birati između tri boje, crne, ružičaste i bijele. Paket će biti vrlo praktičan jer nećete svaka tri mjeseca morati juriti u trgovinu kupiti novi već ćete imati zalihu za oko dvije godine. Do sada su ovakvi veliki paketi bili dostupni samo profesionalcima dok će ovaj paket biti dostupan svima koji vole imati besprijekornu podlogu.


T.F.
Foto: Beautyblender.com

Objavljeno: 19.05.2016. u 10:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p