MAKE UP

Novi brend kozmetike čije proizvode želimo!

Avon mark.
avon mark.
umjetnosti, prazno je platno pozivnica za pokretanje uma, buđenje kreativnosti i vlastitog izražavanja kroz boju, oblike i teksture. U šminkanju, vaše je lice vaše platno. S tim na umu, Avon lansira potpuno novi, drugačiji globalni make up brend mark., pružajući ruci žene da sama oslika svoje platno inspirirajućim proizvodima, bojama, teksturama i tako sama stvara umjetnost na svom licu.

S proizvodima za usne, oči, lice i nokte, mark. je rezultat Avonovih intenzivnih istraživanja i investiranja u inovacije kroz protekle dvije godine. Nova mark. Spectralash maskara pravi je primjer mark. proizvoda. Daje ljubiteljici make upa potpunu kontrolu nad svojim trepavicama, ne samo da sama odlučuje o volumenu svojih trepavica, nego i pomakom jednostavnim kao 1… 2…3 sama odlučuje i koliki intenzitet boje želi. U tom je trenutku svaka od vas svoja umjetnica.

avon mark.
avon mark.
avon mark.
Mark. portfolio nudi raznoliku paletu sa svim potrebnim proizvodima za pravu ljubiteljicu šminke koja se kroz svoj make up želi izraziti i stvarati umjetnost. Od pjenaste podloge za lice koja uz laganu teksturu i mat završetak savršeno prekriva nesavršenstva kože do Bold ruža za usne s 50 posto više pigmenta boje. Ova kolekcija uključuje i tuševe i olovke za oči, pudere i podloge, sjajila i ruževe za usne, lakove za nokte, rumenila, sjenila za oči, korektore, bazu za sjenilo, sprej za fiksiranje make upa, maskare, proizvode za oblikovanje obrva i još mnogo proizvoda koji će olakšati svakodnevno šminkanje. Ako je make up vaša umjetnost, mark. je pravi izbor za vas. Novi mark. proizvodi od sada su dostupni u Avon katalogu, a više proizvoda pogledajte u galeriji. Cijene proizvoda novog brenda mark. su pristupačne i kreću se do 100 kuna.

avon mark.
avon mark.
avon mark.
Foto: PR
Objavljeno: 03.03.2017. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p