MAKE UP

Novi proljetni miris iz YSL beauty tvornice

YSL Mon Paris

ysl mon paris
U
predivnom ambijentu hotela Westin, 28. ožujka na 17. katu s pogledom na Zagreb i uz zalazak sunca, predstavljen je novi miris YSL Beauté za žene, Mon Paris.

Baš kao što se zaljubljenima cijeli svijet okrene naglavačke i s mirisom Mon Paris sve je drugačije. Novi senzualni miris predstavlja jednu posve drugačiju i intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku, nadahnutu gradom zaljubljenih – Parizom. Mon Paris krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvjetni akordi koji čine moderan, cvjetno-voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući.

ysl mon paris
Nadahnut Parizom, gradom zaljubljenih, YSL Beauté predstavlja senzacionalni doživljaj suvremenog života kroz intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku. Znatiželjni i intuitivni po prirodi, moderni ljubavnici nisu sputani lancima nekadašnjih očekivanja i pravila. Slobodno izražavaju svoju seksualnost i emocije, ne zamarajući se propisanim obrascima ponašanja.

ysl mon paris

Mon Paris: miris grada prožetog putenim užicima; opsesivno prepuštanje ekstremnoj ljubavi u gradu koji razumije jezik strasti. Miris za moderne ljubavnike širom svijeta, nadahnut samom suštinom Grada svjetla. U želji da kreiraju drugačije iskustvo, okrenuli su leđa uobičajenim strukturama chyprea te se poigrali novim materijalima i osjetima.

ysl mon paris
Parfemska bočica Mon Paris, nadahnuta onom originalnog mirisa Paris, zasigurno će osigurati mjesto među legendarnim dizajnima bočica mirisa YSL. Iza staklenih ploha krije se dragocjen ružičasti eliksir, ispisujući mirisnu odu ženi koja nosi miris - rokerskog stava i jedinstvenog, profinjenog stila.

Dizajnerica parfemskih bočica Catherine Krunas nadahnuće je potražila u starim crtežima klasične mašne koja se veže na vratu košulje, tzv. lavallière, koju je reinterpretirala kao metaforu moderne ljubavne priče na vrhuncu strasti. Isprva sputana, u snažnom zavodničkom zanosu odvezuje čvor, simbolički oslobađajući ljubavnu napetost.

ysl mon paris
Oblik bočice je pravokutan i podsjeća na le smoking, gornji dio klasičnog odijela. Masivno staklo odražava odvažnost i dragocjenu tekućinu koja se krije unutra. Rubovi i kutovi lagano su zaobljeni, dajući joj notu ženstvenosti – poput mekih ženskih ramena u opuštenom zagrljaju ljubavnika.

Novi YSL miris Mon Paris dostupan je premijerno u parfumerijama Mueller do sredine travnja, a nakon toga i u svim drugim lancima parfumerija. Informativne cijene EDP 30ML - 431 kn, EDP 50ML - 662 kn i EDP 90ML -  862 kn.

Foto: PR

Objavljeno: 29.03.2017. u 13:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p