MAKE UP

Novi trend: sjenila u bojama

Jeste li nabavili svoju paletu?

Znate da su smeđa sjenila in, ali vama je potrebno nešto više? Na svu sreću, vizažisti su mislili na vas kada su na revijama za proljeće modele šminkali najluđim bojama. Na reviji DKNY oči su bile uokvirene tirkiznim trepavicama, a kao vam je to previše, bez brige- sjenila su ipak hit sezone.

Versace je modele poslao na pistu s bogatim ljubičastim smokeyem, dok je Pat McGrath za Issu kreirala „tropsku oluju na očima" u različitim nijansama zelene. „Kada koristite jarke boje uvijek sjenčajte sjenilo u mačkastom obliku kako bi naglasili oko." savjetuje Pat, a kome ćemo vjerovati, ako ne njoj.

Proenza Schouler i L.A.M.B. su se pronašli u plavim nijansama koje mogu biti nježno sedefaste ili pak električno plave za večernje izlaske, dok je Dior očaran cijelom paletom boja. I na couture reviji i na pret-a-porter reviji vidjeli smo sve boje koje možete zamiliti: plavu, zelenu, ljubičastu, narančastu... i to u kombinaciji s jarkim ružem! Za to treba poprilično hrabrosti, pa ako ju nemate i obično prozirno sjajilo će dobro izgledati.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 12.04.2010. u 14:04
Tagovi: sjenilo, Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p