MAKE UP

Obojite usne u smjelu ljubičastu

Baš poput Amande Seyfried!
Mlada glumačka postava Hollywooda neki dan je zauzela prvi red pariške Miu Miu revije, a među njima isticala se plavokosa Amanda Seyfried, koja je svoj styling upotpunila smjelim ružem na usnama. Trendu tamnocrvenih ruževa tako se pridružila i ova tamnoljubičasta nijansa, koja će u zimskim danima nesumnjivo biti pravi statement pečat na usnama.


Ako želite uspješno isfurati ovaj look, neka ostatak vašeg make upa bude sveden na minimum, budući da je ova nijansa ruža dovoljno dominantna sama po sebi, stoga za nježne oči birajte nešto neutralnije tonove; zemljane, bež, zlaćane...


Amanda u ovoj prigodi nosi Cle de Peau La Beaute Enigmatique Extra Rich ruž za usne, čije je zaštitno lice, a mi smo izdvojili 4 ruža na tragu željene nijanse. Od cjenovno pristupačnih brandova tu su Essence u nijansi 01 mystic lilac iz nove Wild Craft kolekcije i Revlon Super Lustrous Lipcolor u nijansi Violet Frenzy.


Klasik kada su u pitanju tamnije ljubičasti ruževi crvenog podtona jest MAC sa svojom nijansom Cyber, a drugi izbor je Burberry Lip Cover Soft Stain Lipstick u nijansi Plum.


H.B.
Photo: Essence, MAC, Nordstrom

Objavljeno: 05.10.2012. u 18:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p