MAKE UP

Odaberite rumenilo prema tonu kožu

Beauty vodič s kojim nećete pogriješiti
 
Rumenilo je točka na i prilikom svakog šminkanja. Povezuje oči s usnama i daje završnu notu cijeloj ideji koju ste zamišljali dok ste se šminkali. Odabir rumenila je vrlo bitan i ne odabire ga se prema činjenici sviđa li vam se  ili ne - vrlo je važno uključiti i činjenicu pristaje li vašem tonu kože ili ne. Breskvaste nijanse rumenila su iznimno popularne, no imajte na umu da vaša tamnoputa prijateljica i vi, koji ste svjetloputi, ne možete nositi iste breskvaste nijanse.

Svijetli tonovi kože vrlo su zahtjevni i krivim odabirom rumenila izgledat će kao da ga je previše na licu. Efekt neće biti ni približno željen, stoga vam preporučujemo nježnije nijanse roze, svijetle koraljne koje graniče s brončanim nijansama ili breskvaste nijanse.


Srednji tonovi kože imaju daleko više mogućnosti jer im zbog srednje puti pristaju i tamni i svijetli tonovi. Uvijek pripazite da ne nanesete presvijetle tonove jer će ostati nevidljivi na licu. Idealne nijanse za vas su: bogata ružičasta, topla zagasita ružičasta i tamna nijansa breskve.


Tamnija put
ponekad djeluje umorno, pa ćete ju oživjeti s jarkim nijansama fuksije, toplim smeđim nijansama, svim ružičastim nijansama i narančastim nijansama. Ove vesele boje dat će živost licu i u hladnim jesenskim danima.

Ana Jerneić

Objavljeno: 26.10.2014. u 19:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p