MAKE UP

Omiljeni ruževi pjevačice Rite Ore

MAC 'Ruby Woo' i 'Show Orchid' uvijek su uz nju
Od početka karijere na svjetskoj glazbenoj sceni, Rita Ora uvijek je bila spremna iznenaditi svoju publiku nekim novim izdanjem. Njen stil stalno se mijenja i dok mijenja imidže, pjevačica ipak ostaje vjerna jednoj konstanti svakog svog looka, a to je vibrantno obojeni ruž na usnama.

MAC 'Ruby Woo' Lipstick i MAC 'Cherry' Lip Liner

Ritin zaštitni znak već ste sigurno zapazili, jer plavokosa Britanka ne izlazi gotovo nigdje bez svog intenzivno crvenog ruža, čiju bismo nijansu mogli opisati kao klasični ton koji pristaje većini i koji bi se trebao naći u svakoj kozmetičkoj torbici. Osim s crvenom, Rita Ora koketira i s jarkom bojom fuksije na usnama, a njena dva omiljena ruža vrlo lako možete nabaviti i vi.


Kako je i sama otkrila, pjevačica je velika zaljubljenica u MAC kozmetiku, baš kao i njena kolegica Rihanna, s kojom dijeli omiljeni crveni ruž. Radi se o iznimno popularnoj nijansi 'Ruby Woo', koja je dostupna za kupiti u inozemstvu po cijeni od 15 dolara.

MAC 'Show Orchid' Lipstick

Prije nanošenja samog ruža, Rita Ora usne obavezno uokviri MAC-ovom olovkom u nijansi Cherry i potom dobije vrlo dugotrajnu kombinaciju na usnama, koja se odlično drži i na pozornici i na crvenom tepihu. Jednake kvalitete krase i njenu drugu omiljenu nijansu, ružičastu 'Show Orchid'.

 

H.B.

Photo: Instagram, MAC

 

Objavljeno: 16.07.2013. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p