MAKE UP

Ovaj crveni ruž možda je onaj koji ste tražili godinama!

Savršena crvena nijansa 

crveni ruž

Brend Anastasia Beverly Hills prvenstveno je poznat po setovima za uređivanje obrva, ali i predivnim nijansama tekućih ruževa i sada je lansirao novu crvenu nijansu koja je zaludila ljubiteljice kozmetike.

Malo je kozmetičkih proizvoda koji su toliko univerzalni i popularni poput crvenog ruža, a znamo koliko je teško pronaći savršenu nijansu. Na svom Instagram profilu Anastasia Beverly Hills stavili su fotografiju i najavili novu nijansu ruža koja je boje sočnih jagoda i zvat će se naravno Strawberry. Nijansa je zaista savršena i djeluje kao da će odgovarati svakom tenu, a sigurni smo kako je kvalitetom jednaka njihovim već kultnim tekućim ruževima.

crveni ruž

Nekoliko sretnica koje su se uspjele dokopati ovog ruža prije nego je pušten u prodaju podijelile su fotografije ruža na usnama i djeluje zaista fantastično. Znamo da je glavni problem s crvenim ruževima razmazivanje koje može izgledati jako loše, ali kako je ovo tekući ruž, šanse za razmazivanjem su puno manje. Ovo je definitivno ruž koji stavljamo na listu želja ove jeseni!

crveni ruž

T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 17.10.2016. u 11:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p