MAKE UP

Evo kako vam lažu beauty blogeri

Filteri koji stvaraju nerealnu sliku 
video bloggeri
A
ko ste zaljubljenica u kozmetiku, velika je vjerojatnost da uživate u gledanju beauty videa na You Tubeu i sigurno ste se barem jednom osjećali loše jer i vi nemate tako besprijekoran ten poput blogerica. Make up artist Wayne Goss u svom videu razotkrio je prevaru koju naprosto morate vidjeti.

Wayne Goss je make up artist i You Tuber koji je poznat po svojim iskrenim recenzijama i često razbija neke od aktualnih kozmetičkih mitova, a ovoga puta okomio se na osvjetljenja u videima. Njegov video u samo tri dana pogledan je više od pola milijuna puta. U videu objašnjava kako je primijetio da neki blogeri izgledaju potpuno photoshopirano te je guglajući došao do zapanjujućeg otkrića. Većina njih koristi posebno osvjetljenje koje doslovno ispegla sve bore, posvijetli ten i učini ga besprijekornim.

Kako bi razotkrio prevaru i sam je kupio takvo čarobno osvjetljenje. Morate pogledati video kako bi vidjeli koji učinak stvara. Wayne objašnjava kako želi svima privući pažnju i dati do znanja da nitko tako ne izgleda u stvarnosti i da je to samo laž zbog koje se mlade djevojke i žene osjećaju loše. Nedavno smo pisali o Snapchat filterima koji mijenjaju standarde ljepote i ovo je samo još jedna u nizu prevara na koju vam jednostavno moramo ukazati. Pogledajte video i više nikada se nećete osjećati loše kada vidite blogerice bez i jedne nepravilnosti na licu.

T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.01.2017. u 10:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p