MAKE UP

Puder za koji postoji lista čekanja od 25 000 ljudi!

The Ordinary tekući puder
the ordinary
U
vijek smo u lovu na savršeni tekući puder, a čini se kako su zaljubljenice u kozmetiku pronašle svoj Sveti gral jer za puder brenda The Ordinary postoji lista čekanja od 25 000 ljudi.

Kanadski brend The Ordinary svoj kultni status postigao je cjenovno prihvatljivim i učinkovitim proizvodima za njegu lica, a ključ uspjeha je u kvalitetnim sastojcima i modernoj tehnologiji koju koriste u proizvodnji. Prije nekoliko mjeseci najavili su lansiranje dva tekuća pudera Serum Foundation (£5,70) i Coverage Foundation (£5,90) koji nude srednje prekrivanje i prirodan izgled po vrlo pristupačnoj cijena. Oba pudera bit će dostupna u 21 nijansi i imat će SPF 15.

the ordinary
Već nekoliko mjeseci The Ordinary šalje testne uzorke svojih novih pudera beauty urednicama i blogericama i njih je toliko oduševio da se stvorio toliki hype da je trenutno na listi čekanja za kupnju ovih tekućih pudera 25 000 ljudi. Ne možemo zamisliti koliko će se ovih pudera prodati, kada ih već sada prije lansiranja toliki ljudi žele! Zaista bi vrijedilo isprobati ovaj puder jer ne sumnjamo da zaljubljenice u kozmetiku znaju što je dobar proizvod!

the ordinary
T.K.
Foto: PR i Pinterest
Objavljeno: 05.04.2017. u 10:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p