MAKE UP

Ovog ljeta u modi je prirodan izgled!

Kako postići obožavani ‘no make up, make up’ trend?
 

Popularna ‘no make up, make up’ tehnika omiljena je mnogima, jer odaje dojam prirodnog izgleda lica. A istina je smo samo pomno odabrali šminku i držali se nekoliko trikova kod nanošenja. 

Za prirodni izgled, izbacite maskaru. Vašim trepavicama treba eyeliner. Naravno da on nije nevidljiv, ali uz jednostavan trik postat će. Nanesite ga na vodenu liniju oka s unutarnje strane gornjih trepavica. Vizualno ćete pojačati trepavice, a izbjeći ćete maskaru.

Počešljajte obrve i definirajte ih s korektorom. Nanesite korektor s unutarnje i vanjske strane obrve, utapkajte ga i na taj način definirajte obrve. Za nijansu svjetliji korektor dati će jaču definiciju obrvama, a vaše obrve će ostavljati dojam prirodnih.

U svoju dnevnu kremu utapkajte nekoliko kapi tekućeg bronzera koji će vašem licu dati suptilan, prirodan sjaj te laganu boju. Lice će izgledati prirodno, a ne napadno. Malo tekućeg bronzera dodajte i na obraze.
Kombinirajte highlighter i korektor na strateškim mjestima na licu. Ispod očiju, na sredini čela i po sredini nosa nanesite korektor za nijansu svjetliji, a na obrazima i iznad gornje usnice nanesite highlighter. Lice ce izgledati svježije.

Na vodenu liniju oka nanesite olovku u nude boji. Oči će ovim jednostavnim trikom izgledati svježe i odmornije.

Želite li pojačati efekt, posvijetlite još unutarnji kut oka i sredinu kapka sjenilom. Odaberite sjenilo sedefastog sjaja u nude nijansi.

Za kraj,odaberite ruž. Predlažemo jarku crvenu ili ružičastu. Ostatak lica je već dovoljno neutralan.




PROIZVODI S LIJEVA NA DESNO: L'Oreal gel eyeliner, Artdeco sjenilo, Illamasqua Eurydice ruž, Essence olovka za oči, Nars orgasam liquid bronzer, Illamasqua korektor
 
Ana Jerneić

Objavljeno: 30.07.2014. u 15:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p