MAKE UP

Pet nijansi sezone

Znate li koje su?

Svake sezone se događaju mali, ali sigurni pomaci po pitanju trendova u make upu kojeg većina žena nosi svakodnevno. Make up je jedan od najjednostavnijih načina da nosite trendove bez velikih investicija i rizika, jer ukoliko na pola puta shvatite da vam se ne sviđa npr. neonski ruž na usnama, sve što trebate je maramica kojem ćete ga skinuti. Ove sezone donosimo pet nijansi (i deset proizvoda) na koje trebate obratiti pažnju.

1. Berry usne

Sezona je malina, kupina i jagoda pa zašto ne bi iskoristili potencijal boja šumskoga voća? One koje igraju na sigurno neka odaberu crveni ruž, a one nešto hrabrije ruž koji vuče na boju maline ili čak borovnice. Nemojte ruž nanijeti iz sticka, nego ga natapkajte prstom za mekši dojam.

Burberry Lip Mist u boji Blueberry i MAC New York Apple

2. Breskvasto rumenilo

Rumenilo boje breskve pristaje svima, svima daje zdravi ten, ne djeluje napadno i možete ga nositi bez obzira na to kakav je ostatak make upa. Mislimo da je to dovoljno razloga da ga nabavite.


Chanel Espiegle i E.l.f. Studio Tickled Pink

3. Plavi lak

Plavi lak se nameće kao jedan od ultimativnih lakova sezone. Volite li nude nijanse, odaberite pastelno plavi lak, ali nešto hrabrije cure će obožavati petrol plave nijanse.

Essence Trendsetter i OPI Teal the Cows

4. Nude sjenila

Želite li ove sezone napraviti pametnu beauty investiciju, neka to bude paletica sjenila u zemljanim bojama. S takvih četiri ili pet nijansi možete kreirati najrazličitije lookove koji će uvijek izgledati dobro, a nikada pretjerano.

Dior Earth Reflection i E.L.f. Butternut

5. Narančasto sjajilo

Ove sezone smo ludi za narančastim nijansama, ali pošto narančasti ruž traži mnogo pažnje, savršeno bijele zube i pregršt hrabrosti, narančasto sjajilo se nameće kao logičan odabir. Osim toga, nije dosadno kao ružičasto sjajilo.

Nars Wonder i MAC Lychee Luxe

Borina Kopčić

foto: E.l.f., Essence, MAC, Sephora

Objavljeno: 23.05.2011. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p