MAKE UP

Pistama vlada prozračan make up

Perwoll Fashion.hr Beauty Report 1. večer

Prvu večer Perwoll Fashion.hr Cruise Collectiona obilježile su revije Matije Čopa, Martine Felje, te gostujućih dizajnera iz Srbije i Slovenije: Ljube Sikimić i Zorana Garevskog.

Kevin Murphy tim koji se brinuo za frizure te make up artistica Ana Rajić sa svojim timom, u suradnji s dizajnerima, osmislili su predivne ljetne look-ove koji su savršeno korespondirali s viđenim kolekcijama.

MATIJA ČOP


Make up je jako čist, gotovo nepostojeći tek s blagim konturama na obrazima. U unutrašnjost oka nanesena je bijela olovka kako bi se oko otvorilo. Zdravi sjaj lica postignut je s roskastim kremastim rumenilom koje je kružnim pokretima naneseno na obraze. Za frizuru se pobrinuo tim salona Frizeraj (Medulićeva 30) te su pokušali rekreirati ljetni sleek look: „Kosa je zalizana od lica te imate dojam kao da je upravo izašla iz bazena".

  

LJUBA SIKIMIĆ


Mlada srbijanska dizajnerica predstavila je večernje modele te je na temelju viđene kolekcije Ana Rajić odlučila stvoriti ljetni "glam look" koji je dovoljno otmjen ali ne pretežak. Na oči je naneseno nekoliko nijansi zlatnog sjenila koje se proteže od bijelog do boje starog zlata. Make up artistica se poigrala sa teksturama te je preko bogate suhe teksture nanesena kremasta i to kako bi se dobila potrebna dubina. Na obraze je naneseno kremasto rumenilo koje je upotrebljeno i za usne.  Tim frizerskog salona Nada (Ilica 4/6) kreirao je jednostavnu punđicu koja ne skreće fokus sa odjeće.

 

ZORAN GAREVSKI


Pročišćene linije Zorana Garevskog prenesene su i na make up i kosu. Svježina lica postignuta je s dodatkom shimmera pomoću kojeg su naglašene crte lica. Obrazi su blago roskasti. U skladu s kolekcijom, tim frizerskog salona Mira (Stubište 3 Drniš) je odlučio da kosa bude sjajna, ravno popeglana i raspuštena.

 

MARTINA FELJA


Modelima Martine Felje izvučena je tanka i dugačka liniju tuša po gornjem kapku na koji je također apliciran shimmer u boji kože. Oči su pojačane s nekoliko slojeva maskare kako bi naglasili liniju oka. Obrazi su pastelno roze nijanse s decentnim sjajem. Usne su glossy u roskastim tonovima. Najtrendi frizura ovog ljeta svakako je romantična pletenica za koju se odlučio i tim Kevina Murphya. Dok je s jedne strane kosa glatka i zalizana, s druge strane je spletena pletenica koja završava na vrhu glave.

 

 

 

Objavljeno: 15.06.2012. u 09:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p