MAKE UP

Postignite radiant look

Istaknite usne sjajilom
fashion.hr
 
Prirodan izgled nošen krilaticom 'manje je više' ne silazi s top ljestvica kozmetičke industrije već dugi niz godina. Govorimo o radiant looku koji predstavlja iluminoznu kožu lica podcrtanu iskričavom svježinom.

Make up artisti sugeriraju rumenilo u ružičastim nijansama, novu generaciju prozračnih pudera sa sofisticiranom formulom, shimmer, soft smokey i obavezno sjajilo na usnama kao temelj radiant looka. Nezaobilazna komponenta većine ženskih torbica definitivno je gloss - kozmetički proizvod koji se primarno koristi za izražen sjaj usnica i postizanje suptilne boje. Može biti potpuno transparentan ili u različitim bojama i nijansama.
 
fashion.hr
 
Rimmel Stay&glossy, MAC  Cremesheen Glass i Lancome Juicy Tubes

Prvi komercijalno dostupan bio je Max Factorov X-rated, lansiran 1932.godine, a njihovo sjajilo s okusom Lip Smackers na tržištu se javlja 1973. godine. Iako zamišljen kao početnički make up za adolescente, sjajilo za usne kozmetički je imperativ današnjice. Suvremena izdanja tekstura koje se neprimjetno stapaju s tenom i usnice čine svježe i meke i dakako - izrazito sjajne. Svoj radient look postignite uz neke od najpoznatijih gloss poslastica koje smo vam pripremili.
 
fashion.hr 
Guerlain Gloss d Enfer, YSL Gloss Volupte i Dior Addict Goss 
 
Iva Todorić
Objavljeno: 27.12.2014. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p