MAKE UP

Potpuno drugačiji lakovi za nokte!

Lak u obliku markera

ciate mani marker 

Ovaj revolucionarni lak za nokte voljet će baš svi pa čak i one dame koje nemaju živaca i vremena često lakirati nokte! Upoznajte se s Mani markerom!

Dignite ruke u zrak sve koje imate nenalakirane nokte, a željele bi ih ukrasiti nekom bojom, ali nemate vremena za lakiranje i potom sušenje? Brend Ciaté poznat je po inovacijama u svijetu lakiranja i ukrašavanja nokti i opet nas je iznenadio! Uskoro izbacuju Mani marker s kojim ćete u samo nekoliko poteza nalakirati nokte.

ciate mani marker

Marker ima vrh oblika koji će vam omogućiti najpreciznije nanošenje laka i bit će dostupan u pet različitih nijansi. Iz Ciatéa tvrde kako lak na jedan prst možete nanijeti u najviše 3 poteza i kažu kako marker ne ostavlja linije i pruge kao što je slučaj sa sličnim proizvodima. Oduševilo nas je što kažu kako je formula jako pigmentirana pa je dovoljan samo jedan sloj laka! Osim kao običan lak preko cijelog nokta, ovaj marker može poslužiti za bezbrojne nail art uratke, a mi smo ih poželjeli isprobati odmah! Morat ćemo malo pričekati jer će se ovi revolucionarni markeri moći kupiti tek od sredine rujna po cijeni od 12 $ na Ciaté službenoj stranici.

ciate mani marker

T.K.
Foto: PR

Objavljeno: 31.08.2016. u 10:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p