MAKE UP

Potrošite manje novaca na maskare i umjetne trepavice

Na prirodan način osigurajte si zavodljive i zdrave trepavice

lux factor

Ako niste zadovoljni svojim tankim, kratkim ili rijetkim trepavicama, niste jedini! Većina žena genetski nije obdarena debelim, jakim i atraktivnim trepavicama.

Zbog nepovoljnog utjecaja okoliša, svakodnevnog nanošenja i skidanja make up-a trepavice gube na volumenu te postaju lomljive i češće ispadaju. Dobra novost je, da sada postoji 100% siguran i prirodan način, koji vam pomaže postići idealne trepavice i to samo u nekoliko tjedana!

lux factor

Upoznajte nevjerojatan serum za trepavice 

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica. Bez osjećaja peckanja i iritacije očiju, te bez štetnih nuspojava, terapija serumom za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen i najosjetljivijim očima.

Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u folikulu (korijenu). U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju. Prednost seruma za rast trepavica Lux-Factor Eyelash je u i tome, da ga možete upotrebljavati s ostalom šminkom.

lux factor

Kako koristiti serum za optimalan učinak?

Lux-Factor Eyelash je vrlo jednostavan za upotrebu. Cijeli učinak vam neće uzeti više od 1 minute. Najbolje je, da serum upotrebljavate 2 puta dnevno: ujutro i navečer prije spavanja. Prije upotrebe nježno očistite područje oko očiju (izvadite kontaktne leće). Nanesite tanku liniju seruma na gornji kapak uz sam rub trepavica, i po želji na donji. Serum djeluje i na obrve. Jedna terapija (3 ml pakiranje seruma) dovoljna je za 1 mjesec uporabe za oba oka (gornji i donji kapak 2 puta dnevno).

lux factor                                                                Lana Jurčević

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica isprobale su i poznate Hrvatice. Evo što one kažu o serumu:

"Danas i trepavice možeš 'uzgojiti'. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo... nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala - da ne ni bilo da vam mažem oči", rekla je Lana Jurčević.

lux factor                                                                   Ecija Ivušić

"Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti", izjavila je Ecija Ivušić.

Želite ga isprobati i vi?

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor serum za rast trepavica po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com.

P.S.: za dodatnih 10 % popusta prilikom narudžbe upišite kod TREPAVICE


Foto: PR

Objavljeno: 19.10.2016. u 13:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p