MAKE UP

Poznate Hrvatice kažu: Umjetne trepavice su povijest!

Zavodljivi pogled kao s crvenog tepiha

Svaka žena sanja o ekstremno dugim trepavicama i otvorenom pogledu, a malo njih zna, da je to sad moguće i bez umjetnih trepavica. 


Prirodne ljepotice, među kojima su Lana Jurčević i Ecija Ivušić, već su otkrile kako na brz i prirodan način do zavodljivog pogleda, kakvog možemo vidjeti na crvenom tepihu. Sada više nije potrebno potrošiti puno novaca. Trik je u novom prirodnom serumu na našem tržištu – Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica.

Upoznajte čarobni serum za trepavice

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica. Bez osjećaja peckanja i iritacije očiju, te bez štetnih nuspojava, terapija serumom za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen i najosjetljivijim očima. Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u folikulu (korijenu). U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju.

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica isprobale su i poznate Hrvatice. Evo što one kažu o serumu:

Lana Jurčević:

 

˝Danas i trepavice možeš 'uzgojiti'. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo... nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala - da ne ni bilo da vam mažem oči.˝

Ecija Ivušić:

 

"Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti.˝

Želite li i vi isprobati prirodan serum za rast trepavica Lux-Factor? 100% učinkovita inovacija koja već nakon 2-4 tjedna dovodi do gušćih, dužih, tamnijih i punijih trepavica. Također djeluje i na obrve.

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor serum za rast trepavica po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com

Foto: PR
Objavljeno: 18.05.2016. u 16:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p