MAKE UP

Preporuke hrvatskih vizažista

Omiljeni trendovi Simone Antonović, Saše Jokovića i Ane Rajić

Dosad smo vas već upoznali s trendovima sa svjetskih pista koje ćemo nositi ovu jesen, ali vrijeme je da saznate favorite domaćih vizažista.  Simona Antonović, Saša Joković i Ana Rajić spadaju među najbolje u svom poslu i hrvatski modni editorijali i revije definitivno ne bi bili isti bez njih. S nama su podijelili svoje omiljene lookove za ovu jesen.

Simona Antonović

Simona se već prebacila na proljetno/ljetne trendove koji će se nositi i ove zime, pa joj je tako pažnju privukao Louis Vuitton i njegova kombinacija boje i drame. „Sviđa mi se ta neka „konkretna" količina tj. nanos boje na očima, sjajno/ shimmeraste teksture i bakreno-zlatne boje." opisuje Simona, „Osvaja me i burgundy boja usana te glossy teksture koje je koristila Pat McGrath."

                                         

Njen drugi favorit je Prada: „Glavni naglasak je na očima i riječ je o nevjerojatnom spoju retra i futurizma u inovativnoj moderno-androgenoj verziji. Sviđaju mi se „Spock" obrve počešljane prema gore, dok je srebrni pigment nanesen na čitav kapak. Usne i obrazi su neutralni, bez rumenila ili ruža."

         

Posljednji omiljeni look je Chanelovo remek djelo Petera Philipsa. „Make up je inspiriran crno-bijelo-zelenim francuskim vrtovima. Crni smokey osvježen je tamno zelenim metalik sjenilom, nanesenim sve do obrva. Dodan je i grafički moment, a to je crna olovka kojom je oko obrubljeno iznutra i izvana, a usne su definirane nude ružem."

                                

Ana Rajić

Anu Rajić osvojili su Louis Vuitton, Gucci i Givenchy. Louis Vuitton ima savršen svijetli ten, lagano konturirano cijelo lice, pudrasti ruž, prekrasno i nježno definirane obrve, „Sofisticirano!" kaže Ana.

                                           

Njen drugi favorit je Gucci. „Oči obrubljene crnom olovkom ili eyelinerom, sjenčane u beige tonovima s laganim premazom ruža u sličnoj nijansi. Ovo je monokromatski make up, sexy i classy" kaže Ana.

                                           

Givenchy ju je osvojio aristokratski bijelim tenom u kombinaciji s intenzivnim crvenim ružem posebnog sjaj. „Ovaj odvažni look upotpunjen je obrvama posvijetljenim blajhom i mareličastim sjenilom" ističe Ana.

                                           

Saša Joković

Da veliki umovi misle slično, dokazuje Saša Joković koje je baš poput kolegice Ane odabrao Gucci i Givenchy, ali i Stellu McCartney.

             

Njen look za jesen bio je prirodan i nenametljiv. Tako je Stella nastavila s trendom savršenog nude looka kojeg gledamo od proljeća.

                                           

 

Borina Kopčić

foto: Style.com

Objavljeno: 25.10.2010. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p